❌İndirim Bitti! VALORANT 740 VP 20 TL!

İptal yerse tüm siparişler için satıcıdan ceza kesip müşteriye veriyor hepsiburada onda zararlı çıkarlar

hocam nasıl 10 bin zararı oluyor daha fazlası olması gerekmez mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle56 yı 750 ile çarpıp sonra 20 yi 750 çarparsak arada 10k dan fazla zarar oluyor anlamadım ben :q
750 siparişin hepsinden teker teker 36tl zarara giriyor 36.750 yaparsak da 27000TL oluyor baya fena yani(adam o paradan mı alıyor demeyin bunları bize vermese 56tl veya civarına satacakdı yani 56 olsa 36tl boşa gidicekti ki bu da 36tl zarar demek sipariş başı)

Arkadaşlar cevap saçma. Bilgisayara erişimin yoksa nasıl satıyorsun sen o ürünü. Sanki Acıtasyon yapıyor gibi.
+++ Katılıyorum. Deprem konusundan da vurgulamaya çalışıyor. Senin depremde evin yıkılsa vp umrunda mı olur a**

Arkadaşlar cevap saçma. Bilgisayara erişimin yoksa nasıl satıyorsun sen o ürünü. Sanki Acıtasyon yapıyor gibi.
bunlar timsah gözyaşları yetime bile acımıcaksın bu devirde malesef. biz bi umutla alıyoruz sonra modumuzun içine ediyorlar şikayet nereye ediliyorsa ben kendim etmek istiyorum.

750 siparişin hepsinden teker teker 36tl zarara giriyor 36.750 yaparsak da 27000TL oluyor baya fena yani(adam o paradan mı alıyor demeyin bunları bize vermese 56tl den satacakdı yani 36tl boşa gidicekti ki bu da 36tl zarar demek sipariş başı)
Parayı versin yeter. Alırken iptal olacağını biliyorduk zaten. Belki bir ihtimal diye düşünmüştüm. O da tutmadı 😞

bize göre bi sıkıntı olmayabilir ama trendyol,hepsiburada gibi firmalar 50 sayfalık sözleşme yapıyor ve kendilerini ve müşterilerini korumaya alıyorlar ne olursa olsun her türlü adam zararından çok ceza öder

Konu dışı bir şey sormak istiyorum Steam random key almak mantıklı mı?

Geri