❌İndirim Bitti! VALORANT 740 VP 20 TL!

175 vp gitmeyecekmiş arkadaşlar. Adam sistemi kapamış. Şuan hepsiburadaya başvurmuş iade için. Sistemi kapattığı için mağazada kapanmış. Kısaca şuan Hepsiburada iade başvurusunu onayladığı zaman size paranız gelecek.

Satıcı iptal etmediği sürece ürün iptal olmuyormuş anladığım kadarıyla.
Satıcı da edemiyorum demiş tabi ben ona inanmıyorum fakat inanmaktan başka çare yok. Hepsiburadadayım şuan

Satıcı suçlu bu durumda bizim yapacağımız bir şey yok. Biz orada ne yazıyorsak onu satın aldık. Bir yanlışlık varsa iptal edilsin ürünler diğer türlü herkese 175 VP giderse bu durumda müşteri mağdur olur evet.
en kötü bi gösterişli vandal cekersin ustam ya

175 vp gitmeyecekmiş arkadaşlar. Adam sistemi kapamış. Şuan hepsiburadaya başvurmuş iade için. Sistemi kapattığı için mağazada kapanmış. Kısaca şuan Hepsiburada iade başvurusunu onayladığı zaman size paranız gelecek.
175'i Kullananlar Nolacak Acaba

İade yerine kodu teslim etse daha az zarar ediyor a**

Ben de hepsiburadaya ilettim bilgiyi. Kayıt oluşturdular. Gereken bilgiyi ilettiklerini söylediler.

Üzdü metrobüste hiç düşünmeden atmıştım sepete ki yapmam aslında böyle şeyler boşluğuma geldi :((

Eğer manuel göndermiyorsa sipariş verenlere kod gelmesi lazım.kod geldi mi arkadaşlar?
Ben indirimi görünce önce 7 adet sipariş vermiştim kodlar bana 175 VP kodu olarak geldi. Daha sonra arkadaşlarımda bende premium olduğu için onlara almamı istediler. 2. sipariş için olan kodlar gelmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,102
Üyeler
183,779
Son üye
Kyylmz03
Geri