Neler Yeni

Valorant anlık fps drop sorunu

ssegh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
volkan aydemir
Ryzen 7 5700x sıvı sogutuculu şekilde işlemcim var düne kadar herhangi bir sorun yoktu bu gün valoya girdim round öncesi satın alım kısmında 500fpsten 2 ye 3 e 5 e ve 8 olacak şekilde ard arda droplar yedim round başladığında fpsim geri düzeldi drop yemedim ama her round başı drop yiyorum oyunda bir sorun mu var ?

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
Ryzen 7 5700x sıvı sogutuculu şekilde işlemcim var düne kadar herhangi bir sorun yoktu bu gün valoya girdim round öncesi satın alım kısmında 500fpsten 2 ye 3 e 5 e ve 8 olacak şekilde ard arda droplar yedim round başladığında fpsim geri düzeldi drop yemedim ama her round başı drop yiyorum oyunda bir sorun mu var ?
muhtemel oyunda sorun var sadece orda drop giriyorsa.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
Sorun varsa başka nerede olabilir kardeşim?
işlemcide olabilir işlemci çok ısındığı için performansı kısıyor olabilir ssd nin ömrü azaldığı için drop problemleri olabilir olabilir de olabilir :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi gelip sıvı soğutucu ile işlemci soğumaz mı demeyin termal macunu kurumuş olabilir bakın bir sebep daha.

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Sefer
işlemcide olabilir işlemci çok ısındığı için performansı kısıyor olabilir ssd nin ömrü azaldığı için drop problemleri olabilir olabilir de olabilir :D

şimdi gelip sıvı soğutucu ile işlemci soğumaz mı demeyin termal macunu kurumuş olabilir bakın bir sebep daha.
Ssd diyorsun ha? Olabilir mi böyle bir şey yani performans düşer mi bundan kaynaklı? Işlemci ısındığında olur mu peki bu drop? Emin misin kardeşim?

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
Ssd diyorsun ha? Olabilir mi böyle bir şey yani performans düşer mi bundan kaynaklı? Işlemci ısındığında olur mu peki bu drop? Emin misin kardeşim?
evet eminim işlemci çok ısındığında performansını kısar ki daha fazla ısınmasın ssd de iste ömrü kısaldığı için drop gibi şeyler yaşatabiliyor gerçi bu ekstrem bir durum yaşanması günümüz ssdleri ile zor ama evet çok ısınan bir işlemci kendisine zarar gelmesin diye performansı kısar ve neden beni dövecekmiş gibi konuşuyorsunuz onu da anlamadım.

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Sefer
evet eminim işlemci çok ısındığında performansını kısar ki daha fazla ısınmasın ssd de iste ömrü kısaldığı için drop gibi şeyler yaşatabiliyor gerçi bu ekstrem bir durum yaşanması günümüz ssdleri ile zor ama evet çok ısınan bir işlemci kendisine zarar gelmesin diye performansı kısar ve neden beni dövecekmiş gibi konuşuyorsunuz onu da anlamadım.
Yok kardeşim yanlış anlamışsın dövecek ne alaka. Ben merakımdan sordum sen de bilgi verdin sağolasın. Peki ssd ısınır mı? Ondan kaynaklı drop olur mu?

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
Yok kardeşim yanlış anlamışsın dövecek ne alaka. Ben merakımdan sordum sen de bilgi verdin sağolasın. Peki ssd ısınır mı? Ondan kaynaklı drop olur mu?
:D şaka yapıyorum hocam zaten ssd ısınır ama hani çok ısınmaz genelde ssd kaynaklıysa depolama çok düşüktür sağlığı çok düşüktür sata ssdlerde veya eski ssdlerde 50-60 gb den az kalınca sapıtmalar başlıyordu ve rica ederim başka sorunuz olursa sorabilirsiniz.

ssegh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
volkan aydemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Doğru söylüyorsun fakat aktif olarak valo dahil islemci zorlayan herhangi bir oyunda islemcim 55 60 dereceyi geçmiyor bostayken 31 dereceye kadar düşüyor ssd kapasitesi olabilir evet ama yaklaşık 1 aydır ssd 50gb 60gb alanda takılıyor termal macunda olamaz degistireli 2 hafta olmadı ısı durumundan da anlaşıldığı gibi. Stok fanla ryzen 7 5700x islemci çok ısınıyor fakat kullandığım sivi sogutucu msi mag coreliquid 240mm güçlü bir sivi soğutucusu oyunda problem var olarak sayıyorum. Çünkü bilgisaray parçalarında olandışı bir durum görmedim.
(ısınma ve aşırı kullanım gibi )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,206
Üyeler
169,088
Son üye
orcuntino
Top Bottom