Neler Yeni

Valorant Ban Yedim..

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Halil İbrahim Topal
sa dostlar ben valoranta sebebsizce ban yedim herhangi bi hile ve daha farklı şeyler açmadım durduk yere banyedim banı gta5 creck indirdiğim için oldugunu düşünüyorum herhalden ip banı yemişim ip sıfırladım valorantı sildim yükledim yinede yeni hesap açıyorum hemen tekrar ban yiyorum banımı yada bidaha ban yimemek için ne yapabilirim?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Riot'a ticket at, sorunu bildir.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
sa dostlar ben valoranta sebebsizce ban yedim herhangi bi hile ve daha farklı şeyler açmadım durduk yere banyedim banı gta5 creck indirdiğim için oldugunu düşünüyorum herhalden ip banı yemişim ip sıfırladım valorantı sildim yükledim yinede yeni hesap açıyorum hemen tekrar ban yiyorum banımı yada bidaha ban yimemek için ne yapabilirim?
Donanım banı yemişsindir aynı pc ile girememen normal. Riota ticket at ama valorantı etkileyecek bir şey varsa pc de kaldırmazlar diye düşünüyorum

Avolay

80+ Gold
HWID ban yemişsiniz afiyet bal şeker olsun.
Ticket atın.

• Üzgün
Reaksiyonlar: baid
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Halil İbrahim Topal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HWID ban yemişsiniz afiyet bal şeker olsun.
Ticket atın.
eyw darısı başına :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Donanım banı yemişsindir aynı pc ile girememen normal. Riota ticket at ama valorantı etkileyecek bir şey varsa pc de kaldırmazlar diye düşünüyorum
nasıl bi ticket atmalıyım?

şöyle bişe atım nasıl

Merhaba valorant ekibi oyununuzu severek oynuyorum başka bir oyunda hile yaptığım için hwid ban yemiş bulunmaktayım size hwid banımı kalkacağı tarihi soruyorum saygılarımla iyi çalışmalar.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
eyw darısı başına :)

nasıl bi ticket atmalıyım?

şöyle bişe atım nasıl

Merhaba valorant ekibi oyununuzu severek oynuyorum başka bir oyunda hile yaptığım için hwid ban yemiş bulunmaktayım size hwid banımı kalkacağı tarihi soruyorum saygılarımla iyi çalışmalar.
Valorant'ın support ekibinde olsam böyle bir ticket'a karşı banı açar tam oyundayken bir daha atardım o.O2
Uzun bir şeyler yaz, 3. parti uygulama olarak GTA5 Logic kullandım, oyun içi paramı arttırmak istiyordum fakat Valorant'tan ban yedim falan de

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Banlar HWID olduğu için IP değişirmek işe yaramaz.
Crack'ten ban yediyseniz Riot Onarım Aracı'ndan çıkan dosyaları Oyuncu destek ekibine iletip durumu anlatın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,669
Üyeler
164,360
Son üye
Masra
Top Bottom