Valorant en iyi vandal hangisi?

Yanlış konuya mesaj attım asdljhsdajk
Çoğunluk Yağmacıya tapıyor bence liste alttadır.
Bence alma
1-Asil en ama en iyisi sesi tap için uygunluğu reloadı sadeliği mükemmel
2-Yağmacı
3-Diğerleri (Lolipop, RGX, Işık Muhafızı, Yitik, Köken, Champions, Gaia'nın İntikamı, Neptün, Viran)

Asil-Rgx 11Z Pro-Işık Muhafızları Vandal benim en iyi üçlüm budur.

2175 VP'ye yeni gelen Kaosun Başlangıcı Vandal'ı almayı düşünüyorum. Sizce en iyi Vandal deseni nedir o paraya alabileceğim? Zevkler tartışılmaz farkındayım fakat sizin görüşlerinizi de öğrenmek istedim.
yağmacı,rgx diğer skinler direk sıkıyor nedense bunlar beni sıkmadı.

2175 VP'ye yeni gelen Kaosun Başlangıcı Vandal'ı almayı düşünüyorum. Sizce en iyi Vandal deseni nedir o paraya alabileceğim? Zevkler tartışılmaz farkındayım fakat sizin görüşlerinizi de öğrenmek istedim.
Garip kirmizi bi vandal en iyisi

Yağmacı sıktı tap atamıyorum soraydan başka yok hayatta tap atilmiyo son 3 ayda ciddi 2 kere fln one tap atmisimdir

Ya en az seken falan hastamısınız beyler skin sekmeyi değiştirmez sadece delipop vandal biraz dikkat bozuyor geri kalan hepsi aynı.

Asil kullanıyom bıkmadım sesi vs hiç sekmiyomuş gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya en az seken falan hastamısınız beyler skin sekmeyi değiştirmez sadece delipop vandal biraz dikkat bozuyor geri kalan hepsi aynı.
Knkm etkiliyor psikolojik olarak

Asil kullanıyom bıkmadım sesi vs hiç sekmiyomuş gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knkm etkiliyor psikolojik olarak
psikolojik olarak etkiliyor işte. Mesela ben etkilenmiyorum, bütün vandalların hissiyatı bana göre aynı.

Gaia , Köken , Rgx, bu üçlü benim açımdan en iyi vandallar. Özellikle Gaiya yı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,502
Üyeler
184,464
Son üye
tfyeer
Geri