VALORANT FPS DROP SORUNU

böyle fps düşüşü gibi değilde 5 saniyede bir takılıyodu dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya bende niyeyse düzelmedi ama w10 geçmeyede korkuyorum uygullamalar falan gider diye mecbur napıcam bilmiyorm
120 gb lik bir sata ssd falan varsa ona win 10 kur valo yükle test et
3070 ti dedirek fps 500 den 20 lere çakılıp geri yükseliyordu
rx 5700xt de 10 12 saniyede bir anlık donup devam ediyordu
sanırım bu oyun amd ve nvdia kartlarda farklı hatalar veriyor

Beyler aygıt yöneticisinden ethernet bilmem neyi var. Wi-fi ile bağlıysaniz onu kapattığınızda iş çözülüyotmus. Abim öyle bulmuş aşmış sorunu 😂

Yani gerçekten kafayı yemek üzereyim sistemim gayet normal her oyunda falan valoranttada normaldi gün içi tekrardan pcmi açtım 5 saniyede bir oyunda takılıyor drop yiyor yani nedenini hiçbirşekilde çözemedim hiçbir ayarla oynamadım sistemim gayet normal sadece valorantta oluyor
eger drıverdan vsr ya da dsr ıle ozel cozunurluk actıysan oyunda o cozunurluk sabıtlenmıstır o yuzdendır 1080pye cek

120 gb lik bir sata ssd falan varsa ona win 10 kur valo yükle test et
3070 ti dedirek fps 500 den 20 lere çakılıp geri yükseliyordu
rx 5700xt de 10 12 saniyede bir anlık donup devam ediyordu
sanırım bu oyun amd ve nvdia kartlarda farklı hatalar veriyor
hocam herseyı denedım w11 de bıle format attım w10 a gecınce duzeldı anlamıyorum bu oyunu

hocam herseyı denedım w11 de bıle format attım w10 a gecınce duzeldı anlamıyorum bu oyunu
dediğim gibi hocam w11 de riot ve cs oyunları sapıtmaya başladı w10 dan devam :D

daha geçen yıl w7 den w10 a geçiş yaptım zaten 5 6 yıl w10 dayım ben

dediğim gibi hocam w11 de riot ve cs oyunları sapıtmaya başladı w10 dan devam :D

daha geçen yıl w7 den w10 a geçiş yaptım zaten 5 6 yıl w10 dayım ben
5060 lı sistemim var daha yeni aldık amd5 7500F 6 gün önce geldi ve valoda sadece bir gün drop yemedim 5 saniyelik donma gibi Windows 11 mi sıkıntı yoksa valo mu sıkıntılı

5060 lı sistemim var daha yeni aldık amd5 7500F 6 gün önce geldi ve valoda sadece bir gün drop yemedim 5 saniyelik donma gibi Windows 11 mi sıkıntı yoksa valo mu sıkıntılı
hocam ben sorunun win 11 den kaynaklan dığını düşünüyorum çünkü bitek valo değil cs ve lol de aynı sorunları yaşayanlar var yani sorun w11 de bence

Geri