Valorant fps sorunu!!!

Sanctus10

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
135
Merhaba arkadaşlar yeni pc aldim ozellikleri
Msi gtx1650 super
Amd ryzen 3100
8gb ram 3000 mhz
Msi a320m pro
1tb harddisk
240 gb ssd
Sistem bu arkadaslar bugun valorant indirdim en yuksek ayarlarda 100 ile 150 fps aliyorum az degilmi youtubeden testlere baktigimda 200 üstü oluyodu hep bende niye boyle bi ayar falanmi yapmam gerek cevaplarsaniz sevinirim

Ssd den aç 150 fps fln normal diye biliyorum

Merhaba arkadaşlar yeni PC aldim ozellikleri
Msi gtx1650 super
Amd ryzen 3100
8gb ram 3000 mhz
Msi a320m pro
1tb harddisk
240 gb ssd
Sistem bu arkadaslar bugun valorant indirdim en yuksek ayarlarda 100 ile 150 fps aliyorum az degilmi youtubeden testlere baktigimda 200 üstü oluyodu hep bende niye boyle bi ayar falanmi yapmam gerek cevaplarsaniz sevinirim
Fps kısıtlaması olmasın? Oyun içi lobi vs. Hepsinin fps’sini ayarlayabiliyorsun hocam. Ondandır belkide.
Post automatically merged:

Ssd den aç 150 fps fln normal diye biliyorum
Yo değil. CPB açıksa hiç değil hemde.

Fps kısıtlaması olmasın? Oyun içi lobi vs. Hepsinin fps’sini ayarlayabiliyorsun hocam. Ondandır belkide.

Oyun har diske yüklü acaba ondanmi

Ayarladim gene ayni fps artmiyo

Cpb ne knk

Msi gtx1650 super
Amd ryzen 3100
8gb ram 3000 mhz
Msi a320m pro
1tb harddisk
240 gb ssd
bence normal

Hard disk fps azaltmaz hani belki ani droplara sebep olabilir (ki yenilerinde o da çok yaşanmaz) ama böyle direk fps düşürmez ha dersen gönlüm rahat olsun at ssd’ye 10 gb oyun zaten s*erm hücrelerimin dna’sal boyutundan daha düşük.
Silip yenidenmi yüklemem gerek ssd ye atmak için

Oyun har diske yüklü acaba ondanmi

Ayarladim gene ayni fps artmiyo

Cpb ne knk
“Core Performance Boost” açılımı buydu sanırım, işlemcin kendi kendine boost frekansına çıkıyor yani -genelde önerilmez ısınır çünkü ama iyi soğutucu varsa işe yarar OC bilmeyen biri için-

Msi gtx1650 super
Amd ryzen 3100
8gb ram 3000 mhz
Msi a320m pro
1tb harddisk
240 gb ssd
ciddimisin 150fps alıyorsun ve neden 200fps değil diye söyleniyon kabka ben 720p ultrada 60fps oynayabiliom
50fps olsa nolur olmasa nolur 250hz monitörünmü kanka

Steam’de direk kısayolu var bunun hocam ama düz oyunlarda nasıl yapılır net bilmiyorum bir iki video izlerseniz anlarsınız diye düşünüyorum.

Kaç GHz kullanıyorsun işlemciyi? @ibrahim1011
İslemcim 3.6 ghz ama ben hic ellemdim topladim sistemi oyun indirip oynuyorum sadece karistirmadim yani

ciddimisin 150fps alıyorsun ve neden 200fps değil diye söyleniyon kabka ben 720p ultrada 60fps oynayabiliom
50fps olsa nolur olmasa nolur 250hz monitörünmü kanka
75 knk okadar para verdim yani normalinden neden duşuk alsinki oyle dusun

Msi gtx1650 super
Amd ryzen 3100
8gb ram 3000 mhz
Msi a320m pro
1tb harddisk
240 gb ssd
gene iyi ben 10 fps gecmiyor 720p low da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri