Valorant fps sorunu!!!

İslemcim 3.6 ghz ama ben hic ellemdim topladim sistemi oyun indirip oynuyorum sadece karistirmadim yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

75 knk okadar para verdim yani normalinden neden duşuk alsinki oyle dusun
Şimdi dostum eğer ellemediysen CPB açıktı yüzde doksan CPB açıksa hem ısınır ama bu FPS CPB açıksa normal değil bence 150 190 arası olurdu öyleyse eğer CPB kapalıysa 150+ FPS iyidir. Her şeyden önce bir onu kontrol edin ana kartınızın bios kısmından.

İslemcim 3.6 ghz ama ben hic ellemdim topladim sistemi oyun indirip oynuyorum sadece karistirmadim yani

75 knk okadar para verdim yani normalinden neden duşuk alsinki oyle dusun
200 alsanda bişeye yaramaz ki 150 bile yaramaz 75 fps maksimum hissedilir

Şimdi dostum eğer ellemediysen CPB açıktı yüzde doksan CPB açıksa hem ısınır ama bu FPS CPB açıksa normal değil bence 150 190 arası olurdu öyleyse eğer CPB kapalıysa 150+ FPS iyidir. Her şeyden önce bir onu kontrol edin ana kartınızın bios kısmından.
Abi hic oc filan yapmadim yani topladik kablolarini taktik kasaya actim pcyi oyun indirdim okadar hic bi ayar filan yapmadim yani

Oyun ayarlarında
Oyun ayarlarinda yuksege aldim iste sadece fpsyi denemek icin

Abi hic oc filan yapmadim yani topladik kablolarini taktik kasaya actim pcyi oyun indirdim okadar hic bi ayar filan yapmadim yani
Yok CPB genelde açık gelir zaten hocam sizlik bir durum değil yani benim kastım kapalı olup olmadığını öğrenirsek ona göre bir yorum yapabilirz çünkü senin işlemci boostta sanırım 4.1 GHz oluyor ki 4.1 - 3.6 GHz arasında cidden büyük bir fark var.

Bu arada pcde hiz isinma yok

Yok CPB genelde açık gelir zaten hocam sizlik bir durum değil yani benim kastım kapalı olup olmadığını öğrenirsek ona göre bir yorum yapabilirz çünkü senin işlemci boostta sanırım 4.1 GHz oluyor ki 4.1 - 3.6 GHz arasında cidden büyük bir fark var.
Yani suan ne yapmam gerek

Bu arada pcde hiz isinma yok

Yani suan ne yapmam gerek
Biosuna girip CPB açık mı kapalı mı öğrenmek ya da MSİ after burner veya CPU temp gibi bir program indir (CPU Temp en iyisidir) orada işlemci GHz in artıp artıp duruyorsa veya azalıyorsa kendi kafasına göre CPB açıktır.

Hocam 150 fps iyidir bunun için çok kaygılanmaya gerek yok belki oyundaki fps kısıtlayıcılar açık kalmış olabilir.

ciddimisin 150fps alıyorsun ve neden 200fps değil diye söyleniyon kabka ben 720p ultrada 60fps oynayabiliom
50fps olsa nolur olmasa nolur 250hz monitörünmü kanka
Ben olmak 30 FPS plat

Hocam 150 fps iyidir bunun için çok kaygılanmaya gerek yok belki oyundaki fps kısıtlayıcılar açık kalmış olabilir.
Monitörü 75 hz boş yapıyor gibi 500 alsada aynı göreceğini biliyormu acaba

Geri