Valorant Gece Pazarımızı Paylaşalım

MufasaBoss

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,012
Benim Pazar Böyle Ghost Dışında Almayı Düşündüğüm Yok Çok Beklentim Vardı Tırt Çıktı (30 Nisana Kadar Oyunda Kalacak)
Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Gece pazar mı geldi lannnn

Özel Harekat Guardian, Yağmacı Odin, Aemondir Kılıç geldi hangisi alınır? Bu sıralar bıçak alayım diyordum bu bıçak nasıldır?

Uzun yıllar valo oynadım hala da bilgisayarımda yüklü ama son 1 yıldır CS2 oynuyorum, sebebini bilmediğim bir şekilde CS2 daha çok sarıyor. Zamanında gece pazarı ve mağazadan çok fazla şey satın almıştım, şimdi kaldı hepsi öylece hesapta

Evdeyken bakayım umarım iyi şeyler gelmiştir yeter artık saçma saçma istemler geliyor Hesabım dop dolu ama daha da neden dolu olmasın 😂😂

Uzun yıllar valo oynadım hala da bilgisayarımda yüklü ama son 1 yıldır CS2 oynuyorum, sebebini bilmediğim bir şekilde CS2 daha çok sarıyor. Zamanında gece pazarı ve mağazadan çok fazla şey satın almıştım, şimdi kaldı hepsi öylece hesapta
Ben de delta force oynuyorum bi ara 100 saati devirmişim 2 3 yıldır da cs oynamıyordum sonra cs2 gireyim dedim toplulukta takılmayı hep severdim şuan cs oynuyorum valonun yüzüne bakmıyorum dediğin gibi hesapta bir ton şey kaldı

Geri