Neler Yeni

Valorant Geri çekilen hesap yüzünden dava şikayeti ?

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
bro bunun gibilerin üzerine gitcen kedi gibi oluyolar
ya zaten sustum sustum en son kız arkadaşıma yazınca çok sinirlendim üstüne gidiceğim ben hem haksız hem üste çıkmaya çalışıyor ilginç biri

Siaus

80+
evet eminim riotun direkt mesajı var ve korkutamazda zaten daha önce çok prof takımda oynadım ve aileminde durumu yerinde yani zaten attığı tehdit ve küfürlerden avukat ordusunu kafasına salmayı düşünüyorum baya sınadı adama zaten güzelce ben dedim hesaba bişey olursa gel GÜZELCE ULAŞ bana yardımcı oluyım diye ama küfür edip tehdit etmeyi seçti
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim <3
evet iyi bir dille ulaşmış olsa belki farklı çözümler çıkabilirdi yapacak bişey yok

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Kemalhan Altay
yani parayı vermeyi düşünüyordum tabii ki ama beni tehdit edip gidip kız arkadaşıma kadar yazınca bu fikirden vazgeçtim.

bomboş tehdit yani yaptığı
yani adam gelip sana durumu anlatsa ve yok ne vercem ddiyip yokuş yapsan ondan sonra bunları yapsa belki diyecemde birden bunlari yapması hic hos değil ortada bir durum varsa konusarak halledilirdi

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
evet iyi bir dille ulaşmış olsa belki farklı çözümler çıkabilirdi yapacak bişey yok
evet bende zaten en başta dedim tatlı dille ulaşırsan çözerim diye tanıyan tanıyor ztn dedim

radiant kaçtın bro ben şuan 32 deyim :D
3 tane hesap çıkardım ep3 ep5 ep6 ep7 radiant full peakta 900rr ekle istersen oynayalım FUT DeeperWeys#2019

pc ustasi1

80+ Silver
evet bende zaten en başta dedim tatlı dille ulaşırsan çözerim diye tanıyan tanıyor ztn dedim

3 tane hesap çıkardım ep3 ep5 ep6 ep7 radiant full peakta 900rr ekle istersen oynayalım FUT DeeperWeys#2019
oyy iyiymiş bende yakında fransaya gidiyom bi e spor takımı bana sponsor oldu her şeyimi karşilicaklar + ev + maaş hayatım kurtuldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Selim Erinç
İtem satış gibi sayfaların eğer sözleşmesini okursanız hesabı aldığını onayladıktan sonra bütün sorumluluk ona aittir hiçbir şey yapamaz ayrıca ilanın altında yada alıcı alırken belittirsey aldıktan sonra bütün sorumluluk sana yada size aittir diye dava açsa mahkeme kabul de etse hiç bir şey olmaz çünkü sözleşmeyi kabul etmiş olarak kabul edilir.

1721

80+ Bronze
ben de zamanında hesabımı satmıştım ve bu gibi durumları yaşamamak için gamesatışa sormuştum. herhnagi bir kanıt sunamazsa durum sizlik olmuyor dedi. dava falan uğraşmaz diye düşünüyorum. savcılığa dilekçe verecekte duruşma olacakta çok uzun işler. max cimere şikayet eder. onun için de kanıtı yok zaten.

ben de zamanında hesabımı satmıştım ve bu gibi durumları yaşamamak için gamesatışa sormuştum. herhnagi bir kanıt sunamazsa durum sizlik olmuyor dedi. dava falan uğraşmaz diye düşünüyorum. savcılığa dilekçe verecekte duruşma olacakta çok uzun işler. max cimere şikayet eder. onun için de kanıtı yok zaten.
ben satalı 1 yıl 3 ay falan oldu.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
İtem satış gibi sayfaların eğer sözleşmesini okursanız hesabı aldığını onayladıktan sonra bütün sorumluluk ona aittir hiçbir şey yapamaz ayrıca ilanın altında yada alıcı alırken belittirsey aldıktan sonra bütün sorumluluk sana yada size aittir diye dava açsa mahkeme kabul de etse hiç bir şey olmaz çünkü sözleşmeyi kabul etmiş olarak kabul edilir.
teşekkür ederim <3

ben satalı 1 yıl 3 ay falan oldu.
zaten kanıtta bulamaz yani çok garip bi durum teşekkür ederim

1721

80+ Bronze
teşekkür ederim <3

zaten kanıtta bulamaz yani çok garip bi durum teşekkür ederim
şöyle saçma sapan bir durum daha var. açık mı denir ne denir bilemedim. hesabı satalı uzun zaman geçmiş olsa bile hesabın başına bir şey geldiği zaman satıcıdan biliniyor. sırf bu yüzden mail adresimi değiştiremiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom