Neler Yeni

Valorant hakkındaki düşünceleriniz

Oyunu beğendinizmi?

• Oy kullanan toplam üye
    14
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre Görkem İvedi
20200409_170022.jpg

Herkese merhaba.Son zamanlarda gündemde olan oyun valorantla ilgili biraz konuşalım istedim.Ben oyunu oynama fırsatı bulamadım.Ama aramızda illaki oynayan vardır.Sizlerin düşüncelerini yorum kısmına bekliyorum

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bende oynayamadım, olayınıda anlamadım :), aydınlatın beni :D.

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Ömer
Ben çok beğenmedim genel mantığı cs go gibi olduğu için cs go daha iyi geliyor.

HADOLEITE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Halit
İzlediğim kadarıyla CS, Warzone ya da PUBG oyuncularından ziyade Wolf Team, Zula, Point Blank kitlesini toplamak için yapılmış bir oyun gibi. Biraz da onlara hitap ediyor gibi hissettim. Kesinlikle kimseyi dışlamıyorum veya bir ithamda bulunmuyorum. Kitle olarak belirtmek istedim..

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Bence çok iyi abi fps shooter oyunlarına riot ayrıcalığıyla farklı bir mod katıcak elbette asırlık cs yi geçemez ama onunla yarışıcak diyebilirim. Çünkü ücretsiz.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Drop düşerse oynıcaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
lara croft
İzlediğim kadarıyla CS, Warzone ya da PUBG oyuncularından ziyade Wolf Team, Zula, Point Blank kitlesini toplamak için yapılmış bir oyun gibi. Biraz da onlara hitap ediyor gibi hissettim. Kesinlikle kimseyi dışlamıyorum veya bir ithamda bulunmuyorum. Kitle olarak belirtmek istedim..
Aynen ben de öyle düşünüyorum -14 yaş kitlesinin LoL harici oynayabileceği bir oyun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Abdullah Günbay
Senin anlamadığın konu şu Riot Games ;League of Legends ,Legends of Runterra ve gelecek diğer oyunları basit bir yapım programı ile herkesin oynıyabileceği düzeyde yapmaya çalışıyolar.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
O çocuklar bu oyunu beceremez ya söylediğin oyunlar pay to win seviyorlar riot games de hiç bir oyununu pay to win yapmadı ve çoğu CS pro oyuncusu beğendi oyunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre Görkem İvedi
Bende oynayamadım, olayınıda anlamadım :), aydınlatın beni :D.
Bildiğim kadarıyla rekabetçi bi oyun.Csgo gibi düşün ama bunda her karakterin kendine özel yeteneği var benim bildiğim bu kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Abdullah Günbay
Kişisel fikrim ise Cs nin kitlesinin yarısının 3 yıl içinde bu oyuna geçeceği ve Cs den farklı olarak karakterler ve bunların farklı özelliklerinin olması Cs deki gibi ne kadar oynasan da farklı bir şey yapamama olanağını kaldırdığı için geçicek ve Cs nin her oyununu oynamış bir fps oyuncusu olarak beğendim

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Eğer bu oyun CS kitlesini çeker ise, Yeni CS oyunu gelir bence 8 yıl oldu zaten CS:GO çıkalı yenisi gelir artık :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,592
Üyeler
164,338
Son üye
saplargecer55
Top Bottom