Neler Yeni

Valorant Haksız HWID Ban

heloguys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yahya Aksu
Selam beyler 2 gün önce hone optimizasyon uygulaması yüzünden valoranttan ban yedim 2 sorum var riot desteğs yazsam ban kalkarmımı ve anakart değişsem oyun oynamaya devam edebilirmiyim

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Selam beyler 2 gün önce hone optimizasyon uygulaması yüzünden valoranttan ban yedim 2 sorum var riot desteğs yazsam ban kalkarmımı ve anakart değişsem oyun oynamaya devam edebilirmiyim
Hile açan arkadaşımın bani durup dururken açılmıştı.Belki seninde öyle olabilir.Destek acmanda fayda var ama yinede.

mehmet445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mehmet cal
4 ay beklersen ban kalkıyor.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,581
İsim
Dontaçhi kâfi.
HWID banlar genelde 3-4 aylık banlar oluyor. Bu süre zarfında beklersen oyuna tekrar giriş sağlayabilirsin. Ticket atarak banın ne zaman kalkacağını öğrenebilirsin. Ya da Anakart değiştirerek sorunu çözebilirsin. Ancak HWID banla beraber hesabın banlandıysa hesap tamamen perma ban yiyor birdaha erişim sağlayamıyorsun.
Optimizasyon uygulamasından ban yiyeni ilk defa görüyorum. Benim 2. El anakarttan beta hesabım perma ban yemişti. İşin komik tarafı sistemi kurduğumda valoranta giriş sağlayabiliyor ancak hangi hesaba girersem gireyim 10 dakikaya o hesap banlanıyordu yedek hesabımı da öyle banlatmıştım. Yani garip bir şekilde bu anakart HWID banlı oyuna giriş sağlayamazsın demiyordu oyun bana oyuna sokuyor ama hangi hesapla giriş sağlarsam sağlayayım o hesabı 10 dakikaya banlıyordu.. Boş yere 2 hesap banlatmıştım böyle. Durumu anlatsam da açmadılar o hesabın banını. 2-3 ay bekleyip banım kalktıktan sonra sıfırdan bir hesap açıp oynamaya başlamıştım. Gerçekten hile türevi programlar kullanmadan banlandıysan Geçmiş olsun diyelim..

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alp Kaan CEYLAN
İlgilendiği Kategoriler
Araba Motorsiklet, Bilgisayar, Kodlama, Fotoğrafçılık, Arduino
Zamanında bende yedim ve yediğim uygulamayı bile bilmşyorum ebaya giriyordum online ders yüzünden ve güvenilir site gözükmğyodu tek olası ihtimal orası falan gibiydi ama söylemediler hangi uygulamadan olduğunu çok uğraştım açtırmak için açılmicağını söylediler 6 ay sonraya kadar falan süreliydi zaten en son attığım biletler otomatik kapatılmaya başlanılmıştı beta hesabı boşa gitti içindeki skinler ve beta eşyalarıyla beraber ve ne hesabın ne de hwid ban açılmadı 6 ay süresi bitene kadar

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,523
İsim
efe araci
desteğe yaz programı da belirt.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alp Kaan CEYLAN
İlgilendiği Kategoriler
Araba Motorsiklet, Bilgisayar, Kodlama, Fotoğrafçılık, Arduino
Bu arada 4 ay demişler 4 ayda olabilir emin değilim ben ban yediğimi bile 1 ay sonra falan öğrenmiştim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

desteğe yaz programı da belirt.
Denenilebilir ama pek işe yaradığını söyleyemem dediğim gibi hiç bir 3.parti yüklü değilken ban yedim ve açmadılar hiç bir şekilde

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,523
İsim
efe araci
Bu arada 4 ay demişler 4 ayda olabilir emin değilim ben ban yediğimi bile 1 ay sonra falan öğrenmiştim :D

Denenilebilir ama pek işe yaradığını söyleyemem dediğim gibi hiç bir 3.parti yüklü değilken ban yedim ve açmadılar hiç bir şekilde
ben lol oynarken bana çok ilgili davranıyordu bilet attığımda 3. partinin adını söyleyip öyle at.

buff

80+
Konudan bağımsız ama Vanguard'ı bilgisayarıma sokmuyorum kafam rahat 😏

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Şahin
Knk Ana Kart Değiştirme 4 Ay Bekle Benim Küçük Kuzene Oldu 4 Veya 3 Ay Sonra Banı Kalktı

heloguys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yahya Aksu
HWID banlar genelde 3-4 aylık banlar oluyor. Bu süre zarfında beklersen oyuna tekrar giriş sağlayabilirsin. Ticket atarak banın ne zaman kalkacağını öğrenebilirsin. Ya da Anakart değiştirerek sorunu çözebilirsin. Ancak HWID banla beraber hesabın banlandıysa hesap tamamen perma ban yiyor birdaha erişim sağlayamıyorsun.
Optimizasyon uygulamasından ban yiyeni ilk defa görüyorum. Benim 2. El anakarttan beta hesabım perma ban yemişti. İşin komik tarafı sistemi kurduğumda valoranta giriş sağlayabiliyor ancak hangi hesaba girersem gireyim 10 dakikaya o hesap banlanıyordu yedek hesabımı da öyle banlatmıştım. Yani garip bir şekilde bu anakart HWID banlı oyuna giriş sağlayamazsın demiyordu oyun bana oyuna sokuyor ama hangi hesapla giriş sağlarsam sağlayayım o hesabı 10 dakikaya banlıyordu.. Boş yere 2 hesap banlatmıştım böyle. Durumu anlatsam da açmadılar o hesabın banını. 2-3 ay bekleyip banım kalktıktan sonra sıfırdan bir hesap açıp oynamaya başlamıştım. Gerçekten hile türevi programlar kullanmadan banlandıysan Geçmiş olsun diyelim..
Anakart değişince çözülürmü yani hesab ayazık oldu vct karambiti çekmiştimo da gitti hone optimizasyon diye bir uygulamadan yedim ban

ben lol oynarken bana çok ilgili davranıyordu bilet attığımda 3. partinin adını söyleyip öyle at.
Nasıl yazdın bide hemen döndülermi

Anakart değişince çözülürmü yani hesab ayazık oldu vct karambiti çekmiştimo da gitti hone optimizasyon diye bir uygulamadan yedim ban

Nasıl yazdın bide hemen döndülermi
Ne kullanıyordun

Son düzenleme:

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,335
İsim
Mert Metshi
bende haksiz ban yemistim ticket attim kontrol ettiler actilar

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Furkan Demirtaş
Desteğe yazıp kendini uygun bir dille anlat bence çözüm sağlayabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,074,624
Üyeler
170,742
Son üye
yeetsxc