Neler Yeni

Valorant hesabım kaç para eder?

Merhabalar hesabımı satmayı düşünüyorum ufaktan ama fiyat biçemedim. Sizce kaça satmalıyım?
Skinleri yazıyorum
Vandal: Asil, Gaia, Yıldız Belası
Phantom: Oni
Bıçak: Vct Lock In
Sheriff: Anamoli
Classic: Asil
Ghost: Gaia
Artı olarak 1 kere de savaş bileti alınmıştı (ordan da bi 11 skin var). Rankımı bilmiyorum bayadır oynamıyorum ama gold 3- plat 1 arasıydım en son. Kalan vp sayısı da 38. Cevaplarsanız memnun olurum. Özellikle vct bıçağı yüzünden bence fiyatı epey artacaktır. Toplam 1617TL yatırmışım bunlara.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Arda Akel
yalnız kardeşim, öyle hesap satmak falan YASAK Riot Şirketi'nin ve Valorant kuralları açısından.

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Adem Oney
2.5-3 eder
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben size yasak veya değil diye sormadım. Bu hesabın ederi nedir diye sordum. Piyasada gırla hesap satılıyor.
ilk mail falan sende mi bir de ben başka bir site için söyledim bu fiyatı belki itemsatış gamesatış gibi yerlerde daha ucuza gidebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Arda Akel
Ben size yasak veya değil diye sormadım. Bu hesabın ederi nedir diye sordum. Piyasada gırla hesap satılıyor.
Ve ÇOĞU ban yiyor araştırılınca.

Gülün siz gülün. En son gülen iyi güler derler. Ve, Riot yine suratınıza kahkaha atacaktır eminim.

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Adem Oney

Gülün siz gülün. En son gülen iyi güler derler. Ve, Riot yine suratınıza kahkaha atacaktır eminim.
hiç de banlanmıyor millet keyfine göre satıyor 4-5 hesabı al sat yaptım kendi hesabımı dahil sattım ban da yemedi bişey de olmadı

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,219
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Adem Oney
Satarsam eğer Gamermarktta satacağım büyük ihtimalle.
Ben de orasını söylemiştim eğer ki ordan satacaksan pahalıya koy 3.5 gibi yazan eden çok olursa biraz daha yükseltirsin veya yazan olmazsa düşürürsün 1 hafta beklet hesabı sonra satarsın her türlü

Bir sürü arkadaşım 10 larca hesap al sat yaptı, bir sorun olmadı. Riot bu kadar önemseseydi daha katı kurallar uygulardı emin ol.

Konuyu dağıtmak yerine direkt konudan çıkman hepimiz için iyi olur dostum.

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Adem Oney
Bir sürü arkadaşım 10 larca hesap al sat yaptı, bir sorun olmadı. Riot bu kadar önemseseydi daha katı kurallar uyguları emin ol.

Konuyu dağıtmak yerine direkt konudan çıkman hepimiz için iyi olur dostum.
satan adam banlattırmak isterse yapar da onu da gamermarkt gibi bir sitede banlattıracaklarını düşünmüyorum. Dava falan olayları yüzünden
İtem satışta veya gamesatışda hesabı satıp geri çekenlere çok yapıyorlar hesabı kilitlettiriyorlar destek atıp

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,219
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Merhabalar hesabımı satmayı düşünüyorum ufaktan ama fiyat biçemedim. Sizce kaça satmalıyım?
Skinleri yazıyorum
Vandal: Asil, Gaia, Yıldız Belası
Phantom: Oni
Bıçak: Vct Lock In
Sheriff: Anamoli
Classic: Asil
Ghost: Gaia
Artı olarak 1 kere de savaş bileti alınmıştı (ordan da bi 11 skin var). Rankımı bilmiyorum bayadır oynamıyorum ama gold 3- plat 1 arasıydım en son. Kalan vp sayısı da 38. Cevaplarsanız memnun olurum. Özellikle vct bıçağı yüzünden bence fiyatı epey artacaktır. Toplam 1617TL yatırmışım bunlara.
Silah başı 250Tl, bıçakları da 400Tl den hesaplayabilirsin.

Top Bottom