Yardım Valorant hesabım kaç tl eder

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
70
Yağmacı Vandal, ışık muhafızı phantom, sihirpunk sherif, Gaia ghost ve Odin, outlaw hariç hepsinde savaş bileti var

Yağmacı Vandal, ışık muhafızı phantom, sihirpunk sherif, Gaia ghost ve Odin, outlaw hariç hepsinde savaş bileti var
Kardeşim cevabım sana özel değil öncelikle ama Valorant hesaplarının bana göre ederi 0. Cs gibi pazarı olmadıktan sonra istersen 1 milyon göm yine de 0.

Kardeşim cevabım sana özel değil öncelikle ama Valorant hesaplarının bana göre ederi 0. Cs gibi pazarı olmadıktan sonra istersen 1 milyon göm yine de 0.
Valorant oynayan ve seven birisine lazım oluyor ama her türlü hesap.

tam emin değilim ama aşşağı yukarı 400-500tl hatta belki daha az ederi var harcadığın paraya değmiyor hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

imkanı yok.
MAX AMA O FYATA ALACAK KIMSEYI BULAMAZ

Valo hesabı almak akıl işi değil. Satan kişi hesabım çalındı diye bilgi verip hesabı geri alabiliyor. En kötü ihtimal çarı banlatırsın ben satın aldım diye (yaşandı)

Valorantı bayadır oynamıyorum fakat hesap pazarında para eden skinler değil daha çok rankın oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve satmanıda önermem sağlıklı olmuyor hesap satışları sadece valorantta değil her platformda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,429
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri