Kardeşim cevabım sana özel değil öncelikle ama Valorant hesaplarının bana göre ederi 0. Cs gibi pazarı olmadıktan sonra istersen 1 milyon göm yine de 0.Yağmacı Vandal, ışık muhafızı phantom, sihirpunk sherif, Gaia ghost ve Odin, outlaw hariç hepsinde savaş bileti var
Valorant oynayan ve seven birisine lazım oluyor ama her türlü hesap.Kardeşim cevabım sana özel değil öncelikle ama Valorant hesaplarının bana göre ederi 0. Cs gibi pazarı olmadıktan sonra istersen 1 milyon göm yine de 0.
Satılıyor muki ben de eski skinkerden 25 bıç 25 vandal var hespa öyle duruyor köşeValorant oynayan ve seven birisine lazım oluyor ama her türlü hesap.
O zaman ona para gömebilecek birilerini bulman gerekli. Kolay gelsin şimdiden.Valorant oynayan ve seven birisine lazım oluyor ama her türlü hesap.
1K EDERYağmacı Vandal, ışık muhafızı phantom, sihirpunk sherif, Gaia ghost ve Odin, outlaw hariç hepsinde savaş bileti var
250 TL'ye dusunur musunYağmacı Vandal, ışık muhafızı phantom, sihirpunk sherif, Gaia ghost ve Odin, outlaw hariç hepsinde savaş bileti var
tam emin değilim ama aşşağı yukarı 400-500tl hatta belki daha az ederi var harcadığın paraya değmiyor hiçYağmacı Vandal, ışık muhafızı phantom, sihirpunk sherif, Gaia ghost ve Odin, outlaw hariç hepsinde savaş bileti var
imkanı yok.1K EDER
MAX AMA O FYATA ALACAK KIMSEYI BULAMAZtam emin değilim ama aşşağı yukarı 400-500tl hatta belki daha az ederi var harcadığın paraya değmiyor hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
imkanı yok.
dusunuor musun hocam250 TL'ye dusunur musun
Valorantı bayadır oynamıyorum fakat hesap pazarında para eden skinler değil daha çok rankın oluyorYağmacı Vandal, ışık muhafızı phantom, sihirpunk sherif, Gaia ghost ve Odin, outlaw hariç hepsinde savaş bileti var
Ve satmanıda önermem sağlıklı olmuyor hesap satışları sadece valorantta değil her platformda.Yağmacı Vandal, ışık muhafızı phantom, sihirpunk sherif, Gaia ghost ve Odin, outlaw hariç hepsinde savaş bileti var