Valorant hesabınız askıya alındı

Zeppix

80+
Reaksiyon skoru
25
1 haftadır doğru düzgün bilgisayara oturmuyorum işten dolayı valorant mağazama bakayım ne gelmiş die 20k ya yakın para yatırmıstım karşımda hesabın askıya alındı diyor bilgisayarımda hiç bişey yok 3 taraf yazılımı vs durduk yere böyle hesabım gidicekmi valorant destekle uğraşmalımıyım ne yapmalıyım
1744469856100.png

Ticket aç hocam, satın alımların vs dekontu duruyorsa yardımcı olur duruma göre istiyorlar zaten en iyi cevabı şuan destek ekibi verir.

1 haftadır doğru düzgün bilgisayara oturmuyorum işten dolayı valorant mağazama bakayım ne gelmiş die 20k ya yakın para yatırmıstım karşımda hesabın askıya alındı diyor bilgisayarımda hiç bişey yok 3 taraf yazılımı vs durduk yere böyle hesabım gidicekmi valorant destekle uğraşmalımıyım ne yapmalıyım Alıntıyı görüntüle
Nazik bi dille ticket aç durumu anlat

askıya alınmış usta ban yememiş askıda kalmayacak heralde bu adam hile zart zurt yapmadım diyor bi yanlışlık olmuş belliki açılır hesabı, sadece kısa süreliğine kitlenmiş.
Askıya almanın anlamı ban yedin demek olm dünyadan haberiniz yok

1 haftadır doğru düzgün bilgisayara oturmuyorum işten dolayı valorant mağazama bakayım ne gelmiş die 20k ya yakın para yatırmıstım karşımda hesabın askıya alındı diyor bilgisayarımda hiç bişey yok 3 taraf yazılımı vs durduk yere böyle hesabım gidicekmi valorant destekle uğraşmalımıyım ne yapmalıyım Alıntıyı görüntüle
Birebir aynısı başıma geldi. Benim hesabıma yakın arkadaşımda giriyordu bende gidip ona sordum hile vs. kullandım diye. O da bana kullanmadığını söylemişti. Belki kullandı yalan söyledi bilmiyorum fakat bu durum bana da yaşandı

GG hesap açmazlar hileciysen iyi olmuş dostum haksız yere ban yiyen görmedim ama hesaptan vazgeçip spoofer programı ile cihaz yasağını kaldirabilirsin yeni2 hesapla devam edersin

Geri