Riot'un her oyununda kurulması zorunlu olan bir şey zaten, takmana gerek yok. Ama ben pek güvenilir bulmuyorum.İlk defa valorant indiriyorum. Garip geldiği için soruyorum. vanguard bu kadar ağır mı yoksa oyunla beraber mi indiriyor?Alıntıyı görüntüle
26gb olması çok şaşırttı beni o yüzden sordum bi yanlışlık mı yaptım acaba diye.Riot'un her oyununda kurulması zorunlu olan bir şey zaten, takmana gerek yok. Ama ben pek güvenilir bulmuyorum.
Zaten cs ciyim hocam birazda bunun tadına bakıyım diye indiriyorum.vanguard zorunluı knk her oyunda var ama valorantta yğkleme knk tft oyna hatta git lolde full arram oyna ama valorant oynama
bende c2 iciym ama valortant oynadım 1 2 defa oynamasaymılşım çok kötü benceZaten cs ciyim hocam birazda bunun tadına bakıyım diye indiriyorum.
Yol yakınken geri döndüm hocam iptal ettim sildim eyvallahbende c2 iciym ama valortant oynadım 1 2 defa oynamasaymılşım çok kötü bence
boşuna 1 2 saat beklicektimn inene kadar o ara rekabetçi at 2 elYol yakınken geri döndüm hocam iptal ettim sildim eyvallah![]()
Önce vanguardı indiriyor 300-500 mb falan sonrası valonun kendisiİlk defa valorant indiriyorum. Garip geldiği için soruyorum. vanguard bu kadar ağır mı yoksa oyunla beraber mi indiriyor?Alıntıyı görüntüle