Valorant Kanser kitle 2.

Selamlar. Önceki konumda da aynılarından bahsetti tekrar CS'de geçici banım olduğundan Valo gireyim dedim.
Öncelikle Valorant hesabımda ben oynamıyorum, Rank Demir 3.

Neyse maça girdik ben alayı düellocu çekecek diye Sage aldım biri "Jett (kanser arkadaş)" biri Raze, Sova, Omen.

Kadro bu, hala iyi değil ama neyse, maça giriyoruz bu Jett arkadaşımız hemen ilk elden sövmeye başlıyor, neyse sonra birine çöp bronz diyor o da sen nesin diyor Gold'um diyor (random atmak serbest buraya çünkü aslında kendisi de bronz xD)

Sonra bana Demir diye dalga geçiyor ama ben ondan daha çok vurmuşum ve CS'de bekleme sürem olduğu için girdiğimi anlatıyorum "Puahaha orda da silversındır" diyor, Faceit oynuyorum ben diyorum susuyor çünkü ne olduğunu bilmiyor :D.

Ben 22 vurmuşum Sage ile, o Jett ile 9 vurmuş ustüne 3 kişinin baktığı yerde öldüm diye bot diyor bana, bilmiyorum çok saçma çocuklar var.

Ettiği küfür zaten ohoo, tam bir "anancı".

Oyundayken bize laf yetiştirmeye çalısıyordu arkadan bir ses,

Oğluum! Banyoya gir hadi!

KSNQJS8WJWJWIWNWKSIWOWOW
işte bu yüzden londra sunucusu. @RTX3070 hocam ve benim açtığım londra sunucusu rehberlerine bakmanızı tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çoluk çocuk küfür ediyolar bide off. Saygı 0
yaş 21 tel ver kardeşim

Selamlar. Önceki konumda da aynılarından bahsetti tekrar CS'de geçici banım olduğundan Valo gireyim dedim.

Neyse maça girdik ben alayı düellocu çekecek diye Sage aldım biri "Jett (kanser arkadaş)" biri Raze, Sova, Omen.

Kadro bu, hala iyi değil ama neyse, maça giriyoruz bu Jett arkadaşımız hemen ilk elden sövmeye başlıyor, neyse sonra birine çöp bronz diyor o da sen nesin diyor Gold'um diyor (random atmak serbest buraya çünkü aslında kendisi de bronz xD)

Sonra bana Demir diye dalga geçiyor ama ben ondan daha çok vurmuşum ve CS'de bekleme sürem olduğu için girdiğimi anlatıyorum "Puahaha orda da silversındır" diyor, Faceit oynuyorum ben diyorum susuyor çünkü ne olduğunu bilmiyor :D.

Ben 22 vurmuşum Sage ile, o Jett ile 9 vurmuş ustüne 3 kişinin baktığı yerde öldüm diye bot diyor bana, bilmiyorum çok saçma çocuklar var.

KSNQJS8WJWJWIWNWKSIWOWOW
Geçenlerde aynı kategoriye böyle konudan şikayetçi olduğumu belirttiğim için bazı elemanlar konuyu linçlemeye geldi :) Belki hatırlarsın. Valorant pc oyunu değil mi de benim haberim yok :D Öyleleri her zaman olacaktır anca klavye işte.

nedense bu aklıma geldi

işte bu yüzden londra sunucusu. @RTX3070 hocam ve benim açtığım londra sunucusu rehberlerine bakmanızı tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaş 21 tel ver kardeşim
Londra değil de Frankfurt'a gireyim dedim 2. Kez biri geldi gayet iyi adamdı maçı kaybedip mubabbetten bu kadar keyif aldığım maç yok.

mutelamak tek çözüm galiba

KSNQJS8WJWJWIWNWKSIWOWOW
Valorant'ın yüksek elolarıda düşük elodan farksız tamamen kanser kitleye sahip bir oyun.

Ne desen haklısın çok var bunlardan.

Oğlum tuvalete gitsene noob

Hemen karakter sectikten sonra;

-Sage alsana
-Oynayamiyorum
-Kolsuz musun nasil yaaa
-Hemen karakter secip insanlara sage al deme lutfen.
-(anaciliga baslar ve maci satar).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,921
Üyeler
189,350
Son üye
GümbürGübür
Geri