Neler Yeni

Valorant Kanser kitle 2.

KirliKill

80+ Silver
Selamlar. Önceki konumda da aynılarından bahsetti tekrar CS'de geçici banım olduğundan Valo gireyim dedim.
Öncelikle Valorant hesabımda ben oynamıyorum, Rank Demir 3.

Neyse maça girdik ben alayı düellocu çekecek diye Sage aldım biri "Jett (kanser arkadaş)" biri Raze, Sova, Omen.

Kadro bu, hala iyi değil ama neyse, maça giriyoruz bu Jett arkadaşımız hemen ilk elden sövmeye başlıyor, neyse sonra birine çöp bronz diyor o da sen nesin diyor Gold'um diyor (random atmak serbest buraya çünkü aslında kendisi de bronz xD)

Sonra bana Demir diye dalga geçiyor ama ben ondan daha çok vurmuşum ve CS'de bekleme sürem olduğu için girdiğimi anlatıyorum "Puahaha orda da silversındır" diyor, Faceit oynuyorum ben diyorum susuyor çünkü ne olduğunu bilmiyor :D.

Ben 22 vurmuşum Sage ile, o Jett ile 9 vurmuş ustüne 3 kişinin baktığı yerde öldüm diye bot diyor bana, bilmiyorum çok saçma çocuklar var.

Ettiği küfür zaten ohoo, tam bir "anancı".

Oyundayken bize laf yetiştirmeye çalısıyordu arkadan bir ses,

Oğluum! Banyoya gir hadi!

KSNQJS8WJWJWIWNWKSIWOWOW
işte bu yüzden londra sunucusu. @RTX3070 hocam ve benim açtığım londra sunucusu rehberlerine bakmanızı tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoluk çocuk küfür ediyolar bide off. Saygı 0
yaş 21 tel ver kardeşim

majorw0w

80+ Silver
Selamlar. Önceki konumda da aynılarından bahsetti tekrar CS'de geçici banım olduğundan Valo gireyim dedim.

Neyse maça girdik ben alayı düellocu çekecek diye Sage aldım biri "Jett (kanser arkadaş)" biri Raze, Sova, Omen.

Kadro bu, hala iyi değil ama neyse, maça giriyoruz bu Jett arkadaşımız hemen ilk elden sövmeye başlıyor, neyse sonra birine çöp bronz diyor o da sen nesin diyor Gold'um diyor (random atmak serbest buraya çünkü aslında kendisi de bronz xD)

Sonra bana Demir diye dalga geçiyor ama ben ondan daha çok vurmuşum ve CS'de bekleme sürem olduğu için girdiğimi anlatıyorum "Puahaha orda da silversındır" diyor, Faceit oynuyorum ben diyorum susuyor çünkü ne olduğunu bilmiyor :D.

Ben 22 vurmuşum Sage ile, o Jett ile 9 vurmuş ustüne 3 kişinin baktığı yerde öldüm diye bot diyor bana, bilmiyorum çok saçma çocuklar var.

KSNQJS8WJWJWIWNWKSIWOWOW
Geçenlerde aynı kategoriye böyle konudan şikayetçi olduğumu belirttiğim için bazı elemanlar konuyu linçlemeye geldi :) Belki hatırlarsın. Valorant pc oyunu değil mi de benim haberim yok :D Öyleleri her zaman olacaktır anca klavye işte.

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
nedense bu aklıma geldi

T.P.G.

80+ Titanium
işte bu yüzden londra sunucusu. @RTX3070 hocam ve benim açtığım londra sunucusu rehberlerine bakmanızı tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaş 21 tel ver kardeşim
Londra değil de Frankfurt'a gireyim dedim 2. Kez biri geldi gayet iyi adamdı maçı kaybedip mubabbetten bu kadar keyif aldığım maç yok.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
Doğukan
mutelamak tek çözüm galiba

ThreateNN

80+
En İyi Cevap
1

KSNQJS8WJWJWIWNWKSIWOWOW
Valorant'ın yüksek elolarıda düşük elodan farksız tamamen kanser kitleye sahip bir oyun.

ELECTUS

80+ Silver
Ne desen haklısın çok var bunlardan.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Oğlum tuvalete gitsene noob

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Hemen karakter sectikten sonra;

-Sage alsana
-Oynayamiyorum
-Kolsuz musun nasil yaaa
-Hemen karakter secip insanlara sage al deme lutfen.
-(anaciliga baslar ve maci satar).

Top Bottom