Valorant Koçu İşe Yarar Mı?

Dostum oyunlar eğlenmek içindir böyle saçmalıklarla insanlara paranızı kaptırmayın, kazanmayı bu kadar ciddiye alıyorsan hileyle oyna gitsin

Hocam gerçekten çok haklısınız aslında bende böyle düşünüyordum ama oyun içinde diğer insanlar benim hakkımda çok kötü konuşuyor açıkçası kendimi kanıtlama ihtiyacı duydum biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağolun hocam öneri için
kötüysen kendini nasıl kanıtlayacaksın.. kötü oynuyorsan daha iyi olman gerekir, kötülüğünü mü kanıtlayacaksın adamlara

kötüysen kendini nasıl kanıtlayacaksın.. kötü oynuyorsan daha iyi olman gerekir, kötülüğünü mü kanıtlayacaksın adamlara
Bende onu düzeltmek istedim zaten 🫤

lolün en rekabetçi zamanlarında oynadım elmas 5 falan 2015 li yıllar e-sporcu yotuube falan degilsen degmiyor az oynadıysan normal
Biraz daha oynayarak bakayım o zaman

10-15 arası vuruyorumda kda da sonuncu oluyorum ranked da genelde . Cevabınız için sağolun

Ya hocam yazın oynayacak rekabetçi bi oyuna başlamak istedim çok önceden oynamıştım girmeye başladım son günlerde gümüşe attı benide işte dediğim gibi gümüşte bile böyleysem sıkıntı vardır diye düşündüm
Mouse hassasiyeti bul kendine en stabil hissetiğin.
Sonrasında sıkarken a-d yapmayı öğren saten otomatik vuruyorsun adamları.Gümüştekiler aptallaşıyor onu yapınca eğer smurf değilse.

Valorant da koç tutmak işe yarar mı ? Bi maçımı kaydedip göndersem hatalarımı yapmam gereken şeyleri söylese fena olmazdı . Her maç çok kötü oynuyorum sonuncu oluyorum oyunda ne yapmam gerekiyor youtube da birsürü video izledim . Koç tutmak işe yarar mı?
Güncel rankın ne

Bende onu düzeltmek istedim zaten 🫤

Biraz daha oynayarak bakayım o zaman
YT üzerinden radiant nasıl düşünr videoları vardı, arkadaşlar da önermiş. onlara göz atmalısın ve kendi oyunundan farklı ne yapıyor adamlar onları analiz edip küçük notlar tutabilirsin. sonra tek tek üstünde çalışırsın, ama en başta halletmen gerekenler kendine uygun hassasiyet ve cross olmalı

Güncel rankın ne
Gümüş 2

YT üzerinden radiant nasıl düşünr videoları vardı, arkadaşlar da önermiş. onlara göz atmalısın ve kendi oyunundan farklı ne yapıyor adamlar onları analiz edip küçük notlar tutabilirsin. sonra tek tek üstünde çalışırsın, ama en başta halletmen gerekenler kendine uygun hassasiyet ve cross olmalı
Kendime uygun crossu bence buldum beyaz birtane yaygın cross kullanıyorum + seklinde . Hassasiyetimi bulmakla uğraşmalıyım . Yorumunuz için sağolun . Oyunumu kaydediyorum ki sonradan bakabileyim diye . Sonrasında kendi oyunumu analiz edip yorumlayabilirim .

Valorant da koç tutmak işe yarar mı ? Bi maçımı kaydedip göndersem hatalarımı yapmam gereken şeyleri söylese fena olmazdı . Her maç çok kötü oynuyorum sonuncu oluyorum oyunda ne yapmam gerekiyor youtube da birsürü video izledim . Koç tutmak işe yarar mı?
Aşırı saçma kaç para vermek gerekiyor birde

at bana kardeşim

;D tut tut

Ekler

• MV5BMzY4ODAzZWQtZTA4OS00MjE2LWE5OGYtMmMxNzQyOTkwY2M2XkEyXkFqcGc@._V1_.webp
    MV5BMzY4ODAzZWQtZTA4OS00MjE2LWE5OGYtMmMxNzQyOTkwY2M2XkEyXkFqcGc@._V1_.webp
    318.1 KB · Hit: 17
koç tutmak gereksiz masraf bence fakat paran varsa orası beni ilgilendirmez
kesin olarak söylebilirimki kayıt alarak daha iyi oynayan insanlara gönderip geridönüş alabilirsin
küçük bir tavsiye rank a bakma oyunun çoğu eloboost

Geri