DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İmzayı unutma!katıldım o zaman bende
İmzayı unutma!katıldım o zaman bende
@Mehmet Yılmaz kulüpler konusuna bir şey yazdı, bu kulüp yüzünden mi bir şey oldu?
Niye ki ya? Cs go da valorant da oynadım. Valorant daha zevk veriyor. Tabi bi maç iyi takım bi maç kötü takım. Ama bazı maçlar cidden çok saçma ve nerden geldiği belli olmayan vuruşlar ile geçiyor. Ama hile mi anlayamıyorsun.golddan çıkılmıyor her el hile geliyor . Adam 4 mermi 4 hs alıyor ben böyle saçma oyun görmedim.
Bana kalırsa sende o arkadaşlarına uy dostum. Ben çıldırıcak düzeye geldim yıllarımı cs go ya vermiş biri olarak söylüyorum. Böyle saçma sapan yalan vuruşların olduğu oyunda çok da keyif alamıyorsun bir zaman sonra
Çok güzel...Gireyim bende
Ho alırım bu arada
Adam duvar arkası 160 vuruyor sürekli çıkmadan ben 12 pingle oynuyorum adam 50 pingle her el 160 yiyorum ötesi yok zaten direk çıkıyorum o maçtanNiye ki ya? Cs go da valorant da oynadım. Valorant daha zevk veriyor. Tabi bi maç iyi takım bi maç kötü takım. Ama bazı maçlar cidden çok saçma ve nerden geldiği belli olmayan vuruşlar ile geçiyor. Ama hile mi anlayamıyorsun.
Csyi bırakıp valorantta geçtim bu dediğinizde olursa ben tamamımAlıntıyı görüntüle
Dostlar selamlar. Bugün yeni bir kulüp kurmaya karar verdim. Umarım onaylanır ve faydalı olur Kulübün ismi “Valorant Kulübü”.
Bu konu altında Valorant muhabbeti yapabilir, takım toplayıp maç yapabilir, turnuva yapabilir, kısacası eğlenebilirsiniz. Ama lütfen konunuz sadece Valorant olsun
Kulübe katılmak için bu konu altına “Katıldım” yazmanız, oyun içi nick ve tag’inizi yazmanız ve ardından imza kısmınıza “Valorant Kulübü [Main karakteriniz]”i yazmanız gerekiyor.
Yani şöyle örnek vereyim, main karakteri Sage olan birisi imzasına şunu yazmalı:
Valorant Kulübü [SAGE] . İsterseniz karakterin ismini farklı renk de yapabilirsiniz. Valorant Kulübü [SAGE] gibi. Tabi rengin karaktere uygun olmasına özen gösterin. Umarım anlamışsınızdır
Ek olarak bu konu altına bulduğunuz Valorant Taktik videolarını da paylaşabilirsiniz. Herkesin işine yarar
İyi günler dilerim herkese.
Hile dediğiniz kişiler tahminen smurflerdir.golddan çıkılmıyor her el hile geliyor . Adam 4 mermi 4 hs alıyor ben böyle saçma oyun görmedim.
Geçen yazdığın profil gönderisini hatırlatırım.VALORANT Kulübü olsa daha iyi.
Neyse tmm
ne yazmışımGeçen yazdığın profil gönderisini hatırlatırım.