Valorant oynarken pc donuyor

hone

80+
Reaksiyon skoru
2
Valorant oynarken pc donuyor pcyi yeniden baslatmam gerekiyor 10 15 dk bile girsem ondan sonra baska bi oyuna girersem o oyunlarda da donma oluyor veya pcyi kapatirken pc kapanma ekraninda donma oluyor oyunu kac defa sil yukle yaptim oyunu kapattiktan sonra gorev yoneticinde valoyla alakali her seyi kapatmama ragmen boyle oluyor oyunu oynayamiyorum olay goruntuleyicisinden baktigimda da olay 41, kernel-power ve olay 10016, DisturbutedCOM hatalarini aliyorum diger hic bir oyunda bu hatalar olmuyor yada normalde de cikmiyor ama valoyu acinca bu hatalar olmaya basliyor anlamadim sebebini pc yeni

yeni güncellemeden sonra oldu çoğu kişide var bu bendede var yeni oyun motoru sağlıklı olmadı klasik söz verip tutamayan riot ne bekliyonuz

Durum yeni güncellemeden sonra oluyorsa normal ben daha denemedim akşam denicem ne durumda

FPS düşer mi acaba onu merak ediyorum güncellemeden önce min 700 Max 1000 civarı geziyordu şimdi ne olur acaba
fps ler bende düştü önceden 120 alıp drop yiyodum maç içerisende 8 10 kez şimdi 100 lerdeyim ateş edince 80 lere düşüyo çok daha sık drop yiyorum 8 10 tane dropu 2 3 roundda yedim yani öyle söyliyeyim ve önüme ne zaman adam çıksa fps 5 lere düşüyor ben öldükten 10 15 saniye sonra tekrar çıkıyor sizin sisteminiz çok iyi evet ama emin olun performans artışı yok en fazla aynı şekil kalırsınız onuda sanmam

fps ler bende düştü önceden 120 alıp drop yiyodum maç içerisende 8 10 kez şimdi 100 lerdeyim ateş edince 80 lere düşüyo çok daha sık drop yiyorum 8 10 tane dropu 2 3 roundda yedim yani öyle söyliyeyim ve önüme ne zaman adam çıksa fps 5 lere düşüyor ben öldükten 10 15 saniye sonra tekrar çıkıyor sizin sisteminiz çok iyi evet ama emin olun performans artışı yok en fazla aynı şekil kalırsınız onuda sanmam
Aynı kalsada sorun değil düşmez umarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CS2 den bıktım neredeyse her maçıma hile geliyor ranked normal fark etmiyor zehir oluyor oyun bı valo var düzgün ondada smurf bataklığı çıktı yada hile ets2 ile stres atıyorum CS2 valo bayınca 😅

Olmadı lolde takılırım emekli mapi aram da takılırım en kötü
hocam salın rito oyunlarnı mis gibi sisteminiz var gidin AAA oyunlar oynayın online oyunlara vakit harcanmaz artık

hocam salın rito oyunlarnı mis gibi sisteminiz var gidin AAA oyunlar oynayın online oyunlara vakit harcanmaz artık
Fps seviyorum bende ets2 falan takılıyorum çoğu zaman

Geri