Yardım Valorant Raw Fare İvmesi?

Bergee

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,681
Valorant için fare ivmesi ban sebebi mi? Sanırım Interception alt yapısını kullandığı için yasaklananlar olmuş. Biliyorsunuzdur belki "Interception" ile aim asist hileleri yapmak oldukça basit olduğu için interception'ı yasaklama kararı almıştı valorant bu yüzden güvenip açamıyorum. Kullanan kullanıpta banlanmayan ya da banlanan var mı acaba?

Windowsta nerede var fare ivmesi?
bu sanırım dediğin şey oluyor;
1635684795980.png

bu sanırım dediğin şey oluyor;
Alıntıyı görüntüle
Hayır hocam bu dediğim şey farklı bir olay ben oyun içi sens'i 0.4 kullanıyorum dpi ise 750 ve böyle olunca düşük senste oynamış oluyorum ve fare haliyle yavaş hareket ediyor. Bu Raw Accel ise aktifleştirdiğim zaman 180 derece dönmem gerektiğinde ben fareyi 7 cm oynatmam gerekiyorsa 5 cm oynatıyorum ve 180 derece döndürebiliyorum düşük sens ile oynadığımdan ötürü 180 derece dönmek biraz sıkıntı olabiliyor. Raw Accel'de bunda sana yardımcı oluyor olay bu.

Hayır hocam bu dediğim şey farklı bir olay ben oyun içi sens'i 0.4 kullanıyorum dpi ise 750 ve böyle olunca düşük senste oynamış oluyorum ve fare haliyle yavaş hareket ediyor. Bu Raw Accel ise aktifleştirdiğim zaman 180 derece dönmem gerektiğinde ben fareyi 7 cm oynatmam gerekiyorsa 5 cm oynatıyorum ve 180 derece döndürebiliyorum düşük sens ile oynadığımdan ötürü 180 derece dönmek biraz sıkıntı olabiliyor. Raw Accel'de bunda sana yardımcı oluyor olay bu.
tamam işte bildiğim kadarıyla bu o işe yarıyor.
kimden duymuştum hatırlamıyorum sanırım RİP söylemişti.

tamam işte bildiğim kadarıyla bu o işe yarıyor.
kimden duymuştum hatırlamıyorum sanırım RİP söylemişti.
Bilmiyorum bunu hiç kullanmadım hocam ben RawAccel kullandım :D

Valorant için fare ivmesi ban sebebi mi? Sanırım Interception alt yapısını kullandığı için yasaklananlar olmuş. Biliyorsunuzdur belki "Interception" ile aim asist hileleri yapmak oldukça basit olduğu için interception'ı yasaklama kararı almıştı valorant bu yüzden güvenip açamıyorum. Kullanan kullanıpta banlanmayan ya da banlanan var mı acaba?
Windowstan acabilirsiniz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Simdi gordum arkadas solemis size ztn

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Simdi gordum arkadas solemis size ztn
Hocam bunun ile yaptığım şeyin aynı olduğunu düşünmüyorum bir çok ayar var çünkü rawacccel 'da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,589
Üyeler
190,770
Son üye
farukelmaci
Geri