Yok öyle bir sorun değil reis direkt hiç konuşamıyorumV tuşu
Ayarlardan sesli sohbet gibi bir kısıma giiceksin ve ordan bas konus falan var onları ayarlarsan V tuşu ile konuşabilirsin.
Istersen farklı tuş ataması vesaire de yapabilirsin
oha ciddi misin knk sen, kim verdi bu gizli bilgiyiV tuşu
Ayarlardan sesli sohbet gibi bir kısıma giiceksin ve ordan bas konus falan var onları ayarlarsan V tuşu ile konuşabilirsin.
hacı oyuna gir saçma sapan bozuluyor orada varsayılan mikrofonu değiştir kendi mikrofonunu seçV tuşu
bende de aynı saçmalık oluyor nedense kardeşimde de aynı böyle buldum çözümü ben varsayılan yerine orada artık ne yazıyorsa bende cloud2 yazıyor kardeşimde realtek yazıyo kulaklığa bağlı değişir yazanYok öyle bir sorun değil reis direkt hiç konuşamıyorum
Haa ben farklı anladım kb. Onu ses ayarlarına gir yine orda ses giriş çıkış ve mikrofon giriş çıkış var.Yok öyle bir sorun değil reis direkt hiç konuşamıyorum
Takılmayacak birisin.oha ciddi misin knk sen, kim verdi bu gizli bilgiyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hacı oyuna gir saçma sapan bozuluyor orada varsayılan mikrofonu değiştir kendi mikrofonunu seç
bende de aynı saçmalık oluyor nedense kardeşimde de aynı böyle buldum çözümü ben varsayılan yerine orada artık ne yazıyorsa bende cloud2 yazıyor kardeşimde realtek yazıyo kulaklığa bağlı değişir yazan
Dostum sence v tuşu olduğunu bilmiyor mudur? yada ''konu sahibi üstüne alınma'' o kadar s4l4kmı da ayarlara gidip tuşu bulamayacak veya Google'a yazsa saniyesinde bulur hangi tuş olduğunu niye buraya konu açsın adam birde ses basamıyorum demiş ses tuşu hangisi dememişHaa ben farklı anladım kb. Onu ses ayarlarına gir yine orda ses giriş çıkış ve mikrofon giriş çıkış var.
Senin mikrofonu yanlış yerde herhalde, onun kullandığın mikrofon seçili olması lazim
Takılmayacak birisin.
Görüntü buysa sesli sohbet banı yemediğine emin misin yada sen kendin sesli sohbeti kapatmadığına bende de arada oluyorda gir çık yapınca düzeliyorAlıntıyı görüntüle
full böyle
kanka genelde sövmüyorum çık yap yaptım olmadıGörüntü buysa sesli sohbet banı yemediğine emin misin yada sen kendin sesli sohbeti kapatmadığına bende de arada oluyorda gir çık yapınca düzeliyor
valla knk holuyor arada bazen oyun bozuk oluyor maç ortasında düzeliyor sürekli böyleyse ya ban yemişsindir yada kapatmışsındır diye düşünüyorumkanka genelde sövmüyorum çık yap yaptım olmadı
Chat'e yazabiliyor musun
valla knk holuyor arada bazen oyun bozuk oluyor maç ortasında düzeliyor sürekli böyleyse ya ban yemişsindir yada kapatmışsındır diye düşünüyorum
Ban yememişsin o zaman