Valorant ses basamıyorum

asamed61

80+
Reaksiyon skoru
8
Oyuna girdim hiç bir şekilde oyunun sesli sohbet özelliğini kullanamıyorum neden nasıl çözerim?

V tuşu
Ayarlardan sesli sohbet gibi bir kısıma giiceksin ve ordan bas konus falan var onları ayarlarsan V tuşu ile konuşabilirsin.
Istersen farklı tuş ataması vesaire de yapabilirsin

V tuşu
Ayarlardan sesli sohbet gibi bir kısıma giiceksin ve ordan bas konus falan var onları ayarlarsan V tuşu ile konuşabilirsin.
Yok öyle bir sorun değil reis direkt hiç konuşamıyorum

V tuşu
oha ciddi misin knk sen, kim verdi bu gizli bilgiyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

V tuşu
hacı oyuna gir saçma sapan bozuluyor orada varsayılan mikrofonu değiştir kendi mikrofonunu seç

bende de aynı saçmalık oluyor nedense kardeşimde de aynı böyle buldum çözümü ben varsayılan yerine orada artık ne yazıyorsa bende cloud2 yazıyor kardeşimde realtek yazıyo kulaklığa bağlı değişir yazan

Haa ben farklı anladım kb. Onu ses ayarlarına gir yine orda ses giriş çıkış ve mikrofon giriş çıkış var.
Senin mikrofonu yanlış yerde herhalde, onun kullandığın mikrofon seçili olması lazim

oha ciddi misin knk sen, kim verdi bu gizli bilgiyi

hacı oyuna gir saçma sapan bozuluyor orada varsayılan mikrofonu değiştir kendi mikrofonunu seç

bende de aynı saçmalık oluyor nedense kardeşimde de aynı böyle buldum çözümü ben varsayılan yerine orada artık ne yazıyorsa bende cloud2 yazıyor kardeşimde realtek yazıyo kulaklığa bağlı değişir yazan
Takılmayacak birisin.

Haa ben farklı anladım kb. Onu ses ayarlarına gir yine orda ses giriş çıkış ve mikrofon giriş çıkış var.
Senin mikrofonu yanlış yerde herhalde, onun kullandığın mikrofon seçili olması lazim

Takılmayacak birisin.
Dostum sence v tuşu olduğunu bilmiyor mudur? yada ''konu sahibi üstüne alınma'' o kadar s4l4kmı da ayarlara gidip tuşu bulamayacak veya Google'a yazsa saniyesinde bulur hangi tuş olduğunu niye buraya konu açsın adam birde ses basamıyorum demiş ses tuşu hangisi dememiş

1747222155619.webp

full böyle

Chat'e yazabiliyor musun

kanka genelde sövmüyorum çık yap yaptım olmadı
valla knk holuyor arada bazen oyun bozuk oluyor maç ortasında düzeliyor sürekli böyleyse ya ban yemişsindir yada kapatmışsındır diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,860
Üyeler
190,813
Son üye
Alsoy36
Geri