valorant ve csgo aim training

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,982

bunları örnek gösterdim, bunları yapsan sizce mesela aim farkı olur mu diğer oyunlarda silah mekaniği farklı olduğu için bir yerde iyi diğer yerde kötü oynama vb. olasılıklar var mı?

bunları örnek gösterdim, bunları yapsan sizce mesela aim farkı olur mu diğer oyunlarda silah mekaniği farklı olduğu için bir yerde iyi diğer yerde kötü oynama vb. olasılıklar var mı?
Steam'deki Aim Lab oyununu öneririm.

Evet o olasılık var, gerçi ben 2 oyuna da alıştım cs:go zaten bayadır oynuyorum(4-5) yıl oluyor. Ama CS:GO aimine alışan biri valorantta zor oynar. Aynı şekilde valorant için de geçerli hocam. Ve evet bunları yaparsanız aim farkı olur. Ben bu şekilde başladım faceit oynamaya. Aim botz training'in çok faydası oluyor. Elleriniz çok kasılıp yorulabilir. Ama ısınıyor ve o gündeliğe alışıyorsunuz, zararlı bir durum yok merak etmeyin.

Ben Surf oynuyorum 10 Dakka.
CS'de vs sunucularına giriyorum 20 dakka takılıyorum.
Sonra valorant giriyorum poligonda 20 dakka takılıyorum.
Sonra deathmach girdikten sonra dereceli giriyorum.

Bu videolara geçenlerde göz atmıştım ama yaparken sıkıldım. 3-4 gündür full valorant oynuyorum ve aimimin daha çok geliştiğini hissediyorum son oynadığım oyunların bir kısmı efsane skorlarla kapattım veya efsane hareketlerle :D tabi kötü oynadığım oyunlar da oluyor. Bazı rakipler benden daha iyi olduğunda zorlanıyorum.

Evet o olasılık var, gerçi ben 2 oyuna da alıştım cs:go zaten bayadır oynuyorum(4-5) yıl oluyor. Ama CS:GO aimine alışan biri valorantta zor oynar. Aynı şekilde valorant için de geçerli hocam. Ve evet bunları yaparsanız aim farkı olur. Ben bu şekilde başladım faceit oynamaya. Aim botz training'in çok faydası oluyor. Elleriniz çok kasılıp yorulabilir. Ama ısınıyor ve o gündeliğe alışıyorsunuz, zararlı bir durum yok merak etmeyin.
csgo da 1028 saat var , hem csgo hem de valorantta gelişmek istediğimden 2'sinde de aim farkı olur mu

csgo da 1028 saat var , hem csgo hem de valorantta gelişmek istediğimden 2'sinde de aim farkı olur mu
Olur hocam. Valorant aim çok garip. Ben ona da alıştığım için bir fark olmuyor ama, sizin için olabilir. 1028 Saat fazla değil, kayıp ve banlı hesaplarımı da sayarsak 10k saatim vardır cs:go'da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Sternog bir oyundan birini zevk için oynayın, profesyonellik derecesine getirmeye çalışmayın. Hem yetişemezsiniz, hem o oyundan diğer oyuna geçmek sürekli sürekli zor olur. Tavsiye yanlış anlamayın.

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,229
Üyeler
186,307
Son üye
Vibiyy
Geri