Twitch Valorant yayını yaparken yüksek ping ve düşük fps

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
6,222
İyi günler kolay gelsin.

Uzun bir aradan sonra tekrar yayın açmaya karar verdim ve valorant oynadım.
Oyunu oynarken normalde 150 fps altı almazken(düşük ayarlarda 150 civarı bunu da yükseltemedim gitti) fps olarak genelde 90-100 arası alıyorum ve ekranım 120 hz olduğu için kasıyor gibi hissettiriyor ağırlaşıyor oyun.
Ayrıca normalde 25-30 ping arası alırken ping değerlerim 60-90 arası gelip gidiyor ve bu ping değerleri oyun tarzıma direkt olarak etki ediyor.
Bu iki sorunu nasıl çözebilirim? Bilen arkadaşlar yardım ederse çok memnun olurum.

@alpolojix / Leroxy

Oyunu oynarken normalde 150 fps altı almazken(düşük ayarlarda 150 civarı bunu da yükseltemedim gitti) fps olarak genelde 90-100 arası alıyorum ve ekranım 120 hz olduğu için kasıyor gibi hissettiriyor ağırlaşıyor oyun.
Normal karşılanır. Bende de öyle düşüşler oluyor.
Ayrıca normalde 25-30 ping arası alırken ping değerlerim 60-90 arası gelip gidiyor ve bu ping değerleri oyun tarzıma direkt olarak etki ediyor.
Bu iki sorunu nasıl çözebilirim? Bilen arkadaşlar yardım ederse çok memnun olurum.
Bu da normal ama bitrate veya çözünürlük düşürmeyi deneyebilirsin.

İyi günler kolay gelsin.

@alpolojix / Leroxy
bilgisayarına yük yapacak bir şey yaptıysan normal

720P60 fps de 3500 bitrate versem aşırı çamurlanma olmaz gibi. Bu bir çözüm olur mu peki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam işlemci üzerinden veriyorum yayını ve işlemcim yayınlar için yeterli.
işlemcini termeal macunla yenile 2 yıl kullandıysan bilgisayarı çok tozlanmıştır

Hocam bilgisayar 4 aylık. Sorun ondan değil normalde yok yayında var diyorum.
ping de mi bunla alakalı?
ekran kaydedici güncellenine fp de düşüyo ekran kaydediciyle alakalı

ekran kaydedici güncellenine fp de düşüyo ekran kaydediciyle alakalı
Kanka bence sen boş ver bu konuyu. Ciddiyim. Yardımcı olmuyorsun. Belki bilen birisi yazmıştır diye konuya giriyorum aynı şeyler. Bunları zaten ben de biliyorum.

720P60 fps de 3500 bitrate versem aşırı çamurlanma olmaz gibi. Bu bir çözüm olur mu peki ?
Sorun olmaz tabi ancak ara ara fps düşüşü yaşayabilirsiniz (yayında)
Çamurlaşma biraz olabilir.

İyi günler kolay gelsin.

@alpolojix / Leroxy
Ping için tek çaren bitrateni düşürmen. FPS için ise yayını ekran kartından ver.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,652
Üyeler
186,651
Son üye
yıldız koyun
Geri