Neler Yeni

Valorant Yeni Gece Pazarı Tarihi Belli Oldu!

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
@ahM3TTTTT @Aizen hocalarım, KebanFiru kötü bir şey demedi, neden alıyorsunuz diye sordu. Ben de cevap verdim, o da anlayışla karşıladı. Tartışmanıza gerek yok kısacası. Konuyu kirletmeyin.
Tartışmıyorum zaten uzatma gibi bir isteğim de yok yanlış kişiyi etiketledim zaten kafam karışmış benim hatam.

alex jensen

80+ Silver
Dostum seni bu ne kadar ilgilendiriyor ? Mesela ben covid den dolayı evden sıklıkla çıkamıyorum eskisi gibi ve bu oyunu oynuyorum bana zevk veriyor kendi paramla alıyorum senin paranla mı alıyoruz skinleri dostum ? Bıktım artık bu muhabbetten bize enayi diyorsun skinleri sanki senin paran ile alıyoruz.
enayi olmak için benim param olmasına gerek yok adam gibi oyun olsa haklısın verebilir isteyen karışmam da oyun çok kolay

şahin doğan

80+ Platinum
konuya şöyle bir açıklık getirelim kimse bu oyuna para yatırılmaz skin e para verilmez oyun çöp o parayı oraya harcama gibi şeyler demesin bunu demek senin kıyafet alırken başkasının kıyafete paramı verilir demesinden farksızdır parası var ise yatırır

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
enayi olmak için benim param olmasına gerek yok adam gibi oyun olsa haklısın verebilir isteyen karışmam da oyun çok kolay
Herkese göre değişir sana göre kötü bana göre güzel olabilir oyun sana göre kolay başkasına göre zor olabilir.

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin

alex jensen

80+ Silver
Herkese göre değişir sana göre kötü bana göre güzel olabilir oyun sana göre kolay başkasına göre zor olabilir.
brom bak koşarak vurulan bir oyundan bahsediyoruz kapkalın duvardan ares alıp vurulan oyundan bahsediyoruz hangi fps oyununda var bu

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Top Bottom