Valorant'ta Sebepsiz Yere Ban Yedim

Selam arkadaşlar az önce ölüm kalım maçındayken üçüncü parti yazılımdan ban yedim gerçekten sebepsiz yere :D Gerekli ticketı gönderdim ama sizce banım açılır mı? Forumda bilen arkadaşlar vardır belki hesapta çok fazla skin var yani baya bir para yatırdım.. Ölüm kalımdayken full one tap oynadım sizce bundan dolayı raporlanıp anında ban yemiş olma ihtimalim nedir?
Bu gün Valorant TR Discord sunucusunda 4 5 kişi de aynı şeyi yazdı. Oyundayken 3. Parti Yazılım kullandınız diye sonsuz ban yemişler. 3000 TL'lik hesabı giden bile var. Bu gün Vanguard'da bir şey var, kafasına göre random banlıyor.
 
Pc de, belki bir program veya dosyadan dolayı 3. parti yazılım algılamış olabilir mi? Hile olarak demiyorum.
 
Neyseki açıldı. Herkes hile olmadığını iddia ediyor ama sonunda itiraf ediyor zaten vb diyip üstten bakmaya çalışan arkadaşlarda cevabını almıştır umarım.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,627
Mesajlar
10,506,922
Üyeler
185,137
Son üye
Asim9
Geri
Top