Neler Yeni

Valorant'tan 1 Yıl Ban Yedim

SadeceSeyf

80+ Gold
Belki insanların karısına,kızına,ölmüşlerine,sevgilisine inandığı dini değerlere,görmeden dalga geçtiğin tipi ve kişiliğine küfür etmişsindir. 1 Yıl ban yediysen çok toxic bir kişilik sahibisindir. Sevindim açıkcası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki insanların karısına,kızına,ölmüşlerine,sevgilisine inandığı dini değerlere,görmeden dalga geçtiğin tipi ve kişiliğine küfür etmişsindir. 1 Yıl ban yediysen çok toxic bir kişilik sahibisindir. Sevindim açıkcası
Bu yukarıda ki yazdıklarım her gün yaşadıklarımız çünkü

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Şafak başlasın.

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
alarm bot çalışmaya başlamış

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Açık konuşayım gümüş elodan bir toxic daha silindi

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İyi veya kötü olmuş demeyeceğim. Rito 3 tane LoL(dia1-2 hepsi) çarıma perma attı yaklaşık 10 yılda, hepsinin nedeni aynı chat :) Öğrenme sistemiyle sistemi kendi ban atıyor tamam da kardeşim, 1-2-3-4 derken üst üste sürekli takıma trol ve kazanma win ratesi düşük adamı eşlersen o adam daha tilt olur, daha agresifleşir. Bu konuda eşleştirme ve lose serisindeki bir adamın takımını daha dengeli dağıtılması gerekiyor.

Benzer şey Faceitte'de başıma geliyor oyunların genel olarak eşleştirme sistemi çok iyi değil. Faceit için konuşuyorum 5 pre giren adamın karşısına 5 solo giren adamı verirsen ve 5 pre adam win serisindeyse genelde içinden geçiyor.

1 yıl ban bana mantıksız geldi. 1-2 ay banla maksimum 6 ay banla sonrasında perma at. Bu adam başka bir çar açıp 1 yıl boyunca oynayıp sonra bu çara mı dönecek çar aşırı dolu değilse.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

LaketrooS

80+ Silver
hocam bence hak etmişsiniz. orda uyardık sizi diyor

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Geçer 1 yıl dediğin bir şey değil valorant için :) kesinlikle önü açık bir oyun. Ben zamanında lolde s6 da perma ban yemiştim. Şimdi oyun sezon 11 de. 1 yıl yesem mutlu bile olurdum o sene perma ban atmadıklarına şükretmelisin.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bir oyuna 3200TL yatırsam oyunu doğru düzgün oynarım ne küfür ederim ne başka kural ihlali yaparım. Bir oyunda ban yemeyi göze aldıysam o oyun ya bedavadır ya öyle bir şeydir.

Büyük ihtimalle ilk banın değil. Önceki banlarında bu durumun olabileceğini öngörüp daha dikkatli olmalıydın. En azından perma yememişsin, umarım 1 yıl sonra oyunda daha dikkatli olursun ve perma yemezsin ne diyim 😀

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Artık ne seviyede hakaret ettiyseniz ban yemişsiniz.
Hakaretin sebebi yoktur iyi olmuş açıkçası he eğer önceden yemediyseniz 1 yıl bence fazla evet maksimum sesli ve chat banı olmalı ilk sefer ama değilse ve çokça yemişseniz normal.
Paranın burada önemi yok 1 yıl en azından ona şükret
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir oyuna 3200TL yatırsam oyunu doğru düzgün oynarım ne küfür ederim ne başka kural ihlali yaparım. Bir oyunda ban yemeyi göze aldıysam o oyun ya bedavadır ya öyle bir şeydir.

Büyük ihtimalle ilk banın değil. Önceki banlarında bu durumun olabileceğini öngörüp daha dikkatli olmalıydın. En azından perma yememişsin, umarım 1 yıl sonra oyunda daha dikkatli olursun ve perma yemezsin ne diyim 😀
Onu bırak ben en 30 TL verdiğim online oyunda bile her şeyden şüpheleniyorum ban yersem diye.

Maykıl

80+ Silver
Btw hile acip hile actigina pisman oldugunu soylersen bile banini aciyorlar sen nasil 1 yil yedin ? İrkcilik flnmi ?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Onu bırak ben en 30 TL verdiğim online oyunda bile her şeyden şüpheleniyorum ban yersem diye.
Sadece 1 oyundan (10TL) ban yedim o da çok saçma bir sebeptendi. Üstüne bir de banın geçici değil perma olduğunu öğrenince oyun moderatörlerine seviyeli şekilde sövüp oyunu sildim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,158
Üyeler
162,924
Son üye
Oğuzberk
Top Bottom