Olabilir, temizinden bir virüs taraması yapın.İlk önce skinli hesabım ban yedi . Yanlışıkla ban yemiştir diye düşündüm yeni hesap açtım az önce gene yedim 3. parti yazılımdan virüs girmiş olabilirmi bilgisayara?
Hayır bu konu hakkında riot açıklama yapmıştı. Belirli bir süre oyuna girilmemiş yani baya bir süre inaktif olmuş hesapları banladılar. Riot games'in internet sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz.İlk önce skinli hesabım ban yedi . Yanlışıkla ban yemiştir diye düşündüm yeni hesap açtım az önce gene yedim 3. parti yazılımdan virüs girmiş olabilirmi bilgisayara?
Crackli oyun indirdin mi ?İlk önce skinli hesabım ban yedi . Yanlışıkla ban yemiştir diye düşündüm yeni hesap açtım az önce gene yedim 3. parti yazılımdan virüs girmiş olabilirmi bilgisayara?
sabahtan akşama kadar oynuyorum oyunuHayır bu konu hakkında riot açıklama yapmıştı. Belirli bir süre oyuna girilmemiş yani baya bir süre inaktif olmuş hesapları banladılar. Riot games'in internet sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
evetCrackli oyun indirdin mi ?
oyuzden olabilir ve birkere hwid yersen diger hesaplardada yersinsabahtan akşama kadar oynuyorum oyunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet
O sebep olmuş olabilir sonuçta onlarda kilit kırmak için bir uygulama kullanıyorsabahtan akşama kadar oynuyorum oyunu
evet
O durumlarda sadece hesap siliniyor. Cihaz değil.Hayır bu konu hakkında riot açıklama yapmıştı. Belirli bir süre oyuna girilmemiş yani baya bir süre inaktif olmuş hesapları banladılar. Riot games'in internet sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz.
O zaman bilememsabahtan akşama kadar oynuyorum oyunu
evet