MelihSak
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 181
bu adam niye cezalı forumun en sıkı adamlarından bu adam yaForumun %90'ı taksit ile ürün alıyor yani daha çok kişiye hitap ediyor yaptıkları şey.
bu adam niye cezalı forumun en sıkı adamlarından bu adam yaForumun %90'ı taksit ile ürün alıyor yani daha çok kişiye hitap ediyor yaptıkları şey.
bu nasıl alınır mı kasa msı mag yaptımAMD R7 7800X3D - RTX 5070 12GB - X670-P WIFI - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R7 7800X3D - RTX 5070 12GB - X670-P WIFI - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hocam 5600mhz cl36 ram ve bitfneix soğutucu iyi midir? niye adam gibi kendi sitelerinde satmıyorlar insan gibi özelleştirelim abi zaten sen satıyon pcyi hepsiburadayı niye bulaştırıyorsun. Şirketlerdeki setcard multinet muhabbeti gibi ver parasını bize direkBence bu sistemi taksitli olarak alın bütçenizi de zorlamaz 5070Ti almış olursunuz
Teşekkürler 5060 sistem aldımOem paket fiyatları, Oem paket modelleri ve garantili markalar sadece Vatan Bilgisayar'da. En uygun ödeme seçenekleri ile hemen satın alın.
Oem paket fiyatları, Oem paket modelleri ve garantili markalar sadece Vatan Bilgisayar'da. En uygun ödeme seçenekleri ile hemen satın alın.www.vatanbilgisayar.com
bunlar neredeGeçen senenin 11 Kasım indirimleri beyler
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Geçen senede hemen al hızlı albunlar nerede
ne vardı indirimde orda?şaka maka incehesap son cuma indirimindeki sistemleri almak lazımmış ya
Ssd o daha mı mantıklı hocamAlıntıyı görüntüle
3 taksit bu mu daha mantıklı yoksa hb'deki 5070 sistemlerden birini 52.5'e 10 taksitle almak mı daha mantıklı?
tbw en yüksek verbatim, ya 2tb kioxia ya da 1tb verbatim mantıklı, üstünde gelen berbat tbw değeri çok düşük. vatandaki sisteme karar verirsem verbatim ve msi kasa ile tekrar sipariş açabilirim (elimde başka ssd de olduğu için yoksa kioxia g3 2tb yada bütçe varsa kioxia pro 2tb iyidir).Ssd o daha mı mantıklı hocam