bende aynı özellikleri yapıcaktım uyguna geliyor diye alsammı diyordum ekran kartı soğutamıyor başarısız falan yorumlar vardı ondan sormak istedim birde 2 gün falan sonra alsam fiyatı artar veya sistem kaldırılırmı ?Ben aldım 32 gb rame yükseltip 12400f yaptım işlemciyi uyguna geliyor öneririm kaçırmayın
Bu sistemi ben 3 gündür takip ediyorum stoğu bitip tekrar geldi 2 defa. İlk çıktıgında kasası fazeon f4 vardı f7 yapmışlar şimdi bende f7 yi aldım bu arada. Muhtemelen stok bugün veya yarın biter alabiliyorsan şuan almaya çalış alamıyorsan şansa bırakıcaksın yapıcak bir şey yok. Fiyatı artarsa almanın anlamı yok şuanki haliyle sistem minimum 3-4 bin tl düşük fiyatına geliyor çok iyi bir fırsatbende aynı özellikleri yapıcaktım uyguna geliyor diye alsammı diyordum ekran kartı soğutamıyor başarısız falan yorumlar vardı ondan sormak istedim birde 2 gün falan sonra alsam fiyatı artar veya sistem kaldırılırmı ?
yarın için pckoliğin sitesinde bir indirim bekliyorum yarın yıl dönümü oluyor instadan yazdım cevap verdiler ama kesin bişey demediler kararsızımBu sistemi ben 3 gündür takip ediyorum stoğu bitip tekrar geldi 2 defa. İlk çıktıgında kasası fazeon f4 vardı f7 yapmışlar şimdi bende f7 yi aldım bu arada. Muhtemelen stok bugün veya yarın biter alabiliyorsan şuan almaya çalış alamıyorsan şansa bırakıcaksın yapıcak bir şey yok. Fiyatı artarsa almanın anlamı yok şuanki haliyle sistem minimum 3-4 bin tl düşük fiyatına geliyor çok iyi bir fırsat
Yani öyleyse bekleyebilirsin. Bütçen 20-25k civarıysa bu sistem okey daha yüksek bütçen varsa kesinlikle bekle muhtemelen 5060ti sistem koyarlar 35k lık falanyarın için pckoliğin sitesinde bir indirim bekliyorum yarın yıl dönümü oluyor instadan yazdım cevap verdiler ama kesin bişey demediler kararsızım
Hiç bilmiyorum girerse bugün girer 8-9 a kadar ondan sonra girceğini sanmıyorum ama 2 kere bitip geri koydular çünkü stogaevet uyandığımda kalkmıştı alamadım şaka gibi ya geri girermi sence
elimde olan bişey değildi karta para yüklemem gerekliydi şanssızlık eğer stoğa girerse alıcam umarım girer eğerki girerse veya max 30k ya güzel bir sistem bulursan buraya yazarsan çok sevinirimHiç bilmiyorum girerse bugün girer 8-9 a kadar ondan sonra girceğini sanmıyorum ama 2 kere bitip geri koydular çünkü stoga
tabielimde olan bişey değildi karta para yüklemem gerekliydi şanssızlık eğer stoğa girerse alıcam umarım girer eğerki girerse veya max 30k ya güzel bir sistem bulursan buraya yazarsan çok sevinirim
Dostum şuan dediğim yöntemi yapıcaksan rx 9060 xt 16 gb indirimde 15 bin tl. Eğer sistemde indirimde bulursan 23k ya sistem toplamış oluyosun 2k da oynatıcak. Paran varsa kaçırma ben aldımelimde olan bişey değildi karta para yüklemem gerekliydi şanssızlık eğer stoğa girerse alıcam umarım girer eğerki girerse veya max 30k ya güzel bir sistem bulursan buraya yazarsan çok sevinirim
nasıl yani tek tek almı diyorsun 9060xt sistem bulmu diyorsunDostum şuan dediğim yöntemi yapıcaksan rx 9060 xt 16 gb indirimde 15 bin tl. Eğer sistemde indirimde bulursan 23k ya sistem toplamış oluyosun 2k da oynatıcak. Paran varsa kaçırma ben aldım