pcsavaşçısı
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,186
1 haziranda vatanda indirim olucak diye bir söylenti var doğru mudur ?
Vatan Bilgisayar'dan bir açıklama gelmediyse doğru değildir.1 haziranda vatanda indirim olucak diye bir söylenti var doğru mudur ?
Bİldiğin gibi açılışlarda genelde indirim olur ve bir kaç forum sitesindr daha indirim olabilir diye bir duyum aldım o yüzden soruyorumVatan Bilgisayar'dan bir açıklama gelmediyse doğru değildir.
onların yaptıklar indirim şöyle X ürününü 100TL fiyata alıyorlar normalde 150 liraya satıyorlar , indirim zamanında ise ya 200TL den 150 oldu diyip satıyorlar yada direk 100TL ye satıyorlar biz millet de seviniyoruz indirim diye.1 haziranda vatanda indirim olucak diye bir söylenti var doğru mudur ?
Farkındayım pc topliyacağım o yüzden sordum hani 8000 tllik kasa %18 kdv den inse 6.560 TL'ye gelironların yaptıklar indirim şöyle X ürününü 100TL fiyata alıyorlar normalde 150 liraya satıyorlar , indirim zamanında ise ya 200TL den 150 oldu diyip satıyorlar yada direk 100TL ye satıyorlar biz millet de seviniyoruz indirim diye.
Ne kadara geldiben vatandan topladım PC kdv indirim günlerinde indirim yapılan ürün piyasaya göre en iyi indirimli ürün oluyor hep vatan normalde kazık biryer ama indirim günleride iyi indirim yaptılar hep yiğidi öldür hakkını yememek lazım.
benim aldığımda 4600-4800 dü aynı sistemler(taksitsiz) ben 3800 tl aldım taksitli olarak.Ne kadara geldi
İyimiş bende 8200 tllik toplamayı düşünüyorum kdv ile 7000 altına iniyor ve 2070 varbenim aldığımda 4600-4800 dü aynı sistemler(taksitsiz) ben 3800 TL aldım taksitli olarak.
şuanki vatan fiyatını dire %18 düşürünce o fiyat çıkmıyor az yükseltip öyle düşürüyorlar ama piyasaya göre ucuz oluyor genede ve taksit vade farkı istemediklerinden iyi oluyor.İyimiş bende 8200 tllik toplamayı düşünüyorum kdv ile 7000 altına iniyor ve 2070 var