Vatan Bilgisayar İptal Ettiğim Siparişi Kargoya Verdi

Reaksiyon skoru
108
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim defalarca müşteri hizmetlerini arayıp siparişimin iptal edilmesini istedim tamam dediler bugün bilgisayar kargoya verildi ben bir bilgisayar daha sipariş vermiştim vatandan tek çekim birde kredi kartı çok fazla gelecek ne yapabilirim dostlar bu durumda

Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim defalarca müşteri hizmetlerini arayıp siparişimin iptal edilmesini istedim tamam dediler bugün bilgisayar kargoya verildi ben bir bilgisayar daha sipariş vermiştim vatandan tek çekim birde kredi kartı çok fazla gelecek ne yapabilirim dostlar bu durumda
Kargo kapına gelirse siparişimi iptal ettim kabul etmiyorum de kargocuya iade yaparlar

1722270814801.png

kargocuya anlat durumu ürün geri gittiğinde iade yaparlar

Kargo kapına gelirse siparişimi iptal ettim kabul etmiyorum de kargocuya iade yaparlar
Hocam tamamda geçen hafta iade talebinde bulunduğum ürün neden kargoya veriliyor kargonun gelmesi var birde tekrardan İstanbula gitmesi var iade ücreti iyiyce uzayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
kargocuya anlat durumu ürün geri gittiğinde iade yaparlar
Hocam ama neden böyle bir şey yaptılar ya ben iptal ettikten sonra yeni bilgisayar sipariş vermiştim kartta nakit 50 bin lira gitti tam bir rezillik 3 farklı müşteri temsilcisiyle konuşmuştum canlı destekten de konuştum çok ayıp ettiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,384
Üyeler
184,780
Son üye
brndrkgngr
Geri