Neler Yeni

Vatan Bilgisayar PC toplar mı

Evandros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Samet
Merhabalar. Arkadaşlar 0 dan bilgisayar topluyorum tüm parçaları elime ulaştı ama parçaları nerede uygun fiyata buldum oradan aldım. Yakinlarimda temiz iş yapan bilgisayarcı yok. Vatan bilgisayar a götürsem ücreti ile toplama ve kurulum yapıyorlar mı??

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
Merhabalar. Arkadaşlar 0 dan bilgisayar topluyorum tüm parçaları elime ulaştı ama parçaları nerede uygun fiyata buldum oradan aldım. Yakinlarimda temiz iş yapan bilgisayarcı yok. Vatan bilgisayar a götürsem ücreti ile toplama ve kurulum yapıyorlar mı??
Kendin illa yapamam diyorsan goturebilirsin

louis bloom

80+ Silver
ankaradaysan eğer Vatan'ın ankara sincan ve söğütözü mağazası yapıyor sincana gelirsen onur reisle arkadaşız derim ücretsiz toplar söğütözünde ücretli yapıyorlar

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ordan almadığın müddetçe montajını yapmıyorlar. Yinede şansını deneyebilirsin.

Bunun için ekstra para ödemeye ne kadar gerek war emin değilim Abdullah beyin bi kaç montaj ve sonrasında yapılması gerekenler (bios update windows kurulumu) hepsi anlatılmış eski videoların bi kaçını izlemeniz size yardımcı olacaktır, fakat uğraşamam parası neyse veririm dersenizde saygı duyulur gidip bi şubeye sormak lazım böyle bi hizmetleri var mı diye ya da müşteri hizmetlerini arayın en kolayı

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Dışarıdan alınmış sistem parçalarına vatan kurulum yapmaz. Istanbuldaysanız ve 20 yaşından büyükseniz bir gün gelin sistem parçalarınızı getirin ben toplarım bilmiyorsanız. Maksat dayanışma olsun.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
abi kendın yap bence

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,594
İsim
Oozdmrsm
Pc kurmak çok kolay bir şey götürmeye gerek yok.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İstanbul da isen gelip ücretsiz şekilde kurabilirim Windows kurulumu sürücü kurulumu ayarları vs dahil

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Kürşat
Bence kendiniz montajlayın. İngilizcen varsa
bu videodan yararlanabilirsin.

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Vatan bilgisayar dışarıdan gelen parçaları riske alıp takmak istemez. Bozuk çıksa adamlar napacağız diye düşündüğü için normal olaraktan yapmazlar.

Top Bottom