Lover4Life
80+
Antalyanın hangi ilçesi kardeşim ?Allah razı olsun ama antalyadayim suanda
Antalyanın hangi ilçesi kardeşim ?Allah razı olsun ama antalyadayim suanda
o kadar video ceken adam var bi şöyle video cekip öğretmiyorlarBence kendiniz montajlayın. İngilizcen varsa
bu videodan yararlanabilirsin.
Ne demek istediğinizi anlamadım. Türkiyede pek yok diyorsanız, haklısınız. Bu adamın videosu da ingilizce bilmeyenler için bile açıklayıcı ve temiz bir anlatım bence, o yüzden önerdim zaten.o kadar video ceken adam var bi şöyle video cekip öğretmiyorlar
evet bu tarz video çeken yok trdeNe demek istediğinizi anlamadım. Türkiyede pek yok diyorsanız, haklısınız. Bu adamın videosu da ingilizce bilmeyenler için bile açıklayıcı ve temiz bir anlatım bence, o yüzden önerdim zaten.
Müşteri hizmetleri bilgi vermiyor lakin yakındaki şubeyi arayıp öğrenebilirsin şansına kalmış iyi günlerine denk gelirsen yaparlarBunun için ekstra para ödemeye ne kadar gerek war emin değilim Abdullah beyin bi kaç montaj ve sonrasında yapılması gerekenler (bios update windows kurulumu) hepsi anlatılmış eski videoların bi kaçını izlemeniz size yardımcı olacaktır, fakat uğraşamam parası neyse veririm dersenizde saygı duyulur gidip bi şubeye sormak lazım böyle bi hizmetleri var mı diye ya da müşteri hizmetlerini arayın en kolayı