Yardım Vatan Bilgisayar saçmalığı

shntsdmr

80+
Reaksiyon skoru
1
Vatandan indirimli olarak cumartesi günü ekteki siparişi verdim. Bana Asus Anakart ve kasa yerine de MSI B550 GAMİNG PLUS anakart gönderim sağlamışlar. Arıyorum kasayı gönderin bende bunu size kargo edeyim diyorum ürün bize ulaşmadan kargoyu çıkaramayız diyorlar. Çok saçma değil mi

Ekler

• Screenshot 2025-12-02 at 13-12-21 Üyelik Bilgilerim - Vatan Bilgisayar.webp
    Screenshot 2025-12-02 at 13-12-21 Üyelik Bilgilerim - Vatan Bilgisayar.webp
    17.1 KB · Hit: 54
Vatandan indirimli olarak cumartesi günü ekteki siparişi verdim. Bana Asus Anakart ve kasa yerine de MSI B550 GAMİNG PLUS anakart gönderim sağlamışlar. Arıyorum kasayı gönderin bende bunu size kargo edeyim diyorum ürün bize ulaşmadan kargoyu çıkaramayız diyorlar. Çok saçma değil mi
Yanlış ürün gönderimi saçmalık tabi ama Yanlış ürünü önce istemeleri normal. Ayrıca Vatan diyince böyle bisey gördüm. Fırsatçılık
1000053283.webp

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Değil önce ürün onlara gider ve sorunu belli yöntemlerle doğrularlar sonra yenisi kargoya verilir normal prosedür. Firma müşteriye neden güvenip ikinci defa ürün yollasın ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,239
Üyeler
187,016
Son üye
Fahri Ali
Geri