Tükenmiş galibaBeyler sistemi alabilen var mı yoksa bana mı garezi?
ben bilmediğim konuda tartışmam senin attığın sistemide değerlendiriyim Şuan düşündüğüm 3 şey varAsus daha kötü 1 tane m.2 yuvası var asrock da 2tane sırf bu yüzden benim için asrock daha iyi asusun ekran kartı dışında tüm ürünleri balon benim için, hem pahalı hemde bi olayı yok
Hacı buldunmuTükenmiş galiba
Konudaki sistem iyi gamegarajda varda bunu al tükenmemişseHacı buldunmu
4060ti düşünüyosan 4060 lı varya onu 4060ti yapmak varmış onu yapınca 29800 ediyor hem asus takıntın var galiba anakarta asus olur ve en önemlisi kasa ve psu thermaltake olur diğer 4060ti da psu rampage alınmaz bütçene göre karar ver alben bilmediğim konuda tartışmam senin attığın sistemide değerlendiriyim Şuan düşündüğüm 3 şey var
1-senin attığıö 4060ti
2-düz 4060
3-vatanın bozuk parçalarla aylarca uğraştıracağı
asus takıntım yok.Bilindik bir marka diye öyle dedim hangisini alıyım sence parça uyum kalite olarakKonudaki sistem iyi gamegarajda varda bunu al tükenmemişse
Mesaj otomatik birleştirildi:
4060ti düşünüyosan 4060 lı varya onu 4060ti yapmak varmış onu yapınca 29800 ediyor hem asus takıntın var galiba anakarta asus olur ve en önemlisi kasa ve psu thermaltake olur diğer 4060ti da psu rampage alınmaz bütçene göre karar ver al
giriş çıkış sayısı ile anakartın iyi ya da kaliteli olup olmadığına karar verilmez.Asus daha kötü 1 tane m.2 yuvası var asrock da 2tane sırf bu yüzden benim için asrock daha iyi asusun ekran kartı dışında tüm ürünleri balon benim için, hem pahalı hemde bi olayı yok
Hangisi kalmamış 2x16 varmı özellitirilenSayende ram stok kalmamış