ikiside alınmaz.AMD R5 5500 - SAPPHIRE RX6700 - ASUS A520M-A PRO - 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5500 - SAPPHIRE RX6700 - ASUS A520M-A PRO - 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
INTEL I3 12100F - SAPPHIRE RX 6700 - H610M-E DDR4 - 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F - SAPPHIRE RX 6700 - H610M-E DDR4 - 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Adam vatan diyor sen itopya atiyonikiside alınmaz.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
ikisini de upgradeleyerek alabilirikiside alınmaz.
![]()
attıklarıma bak alınmaz bu
upgrade dememişsin ki hocam ben attığını yorumladım direkt 20k bütçeye r5 5500 alınmaz. attığım her halükarda daha iyi gibi ama dediğin gibiikisini de upgradeleyerek alabilir
Post automatically merged:
attıklarıma bak alınmaz bu
bütçesi adamın 19k benim attığım sistemler 16k civarı 16kyda alabilr upgrade yaparak da alabiliru
upgrade dememişsin ki hocam ben attığını yorumladım direkt 20k bütçeye r5 5500 alınmaz. attığım her halükarda daha iyi gibi ama dediğin gibi
kasayı thermal take işlemciyi de i5 12400f yapaiblirsin
peki bu sistemi dediğin şekilde alsam hangi monitörü tavsiye edersinizkasayı thermal take işlemciyi de i5 12400f yapaiblirsin
dayı senin sıkıntınmı var boş beleş konuşma adama kazık fiyattan aynı sistemi yutturma itopyadan referansmı aldın bu nasıl fiyat aynı performans ama 4k fazla fiyatikiside alınmaz.
![]()