VATAN PC 11 11 indirimleri olucak mı?

Akman55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
512
Hocalarım sa,
11.11 indirimleri için VATAN PC ne zaman yapıyor kampanyayı. geçen sene kasım 11 de sabah yapmışlardı

Ben de çok merak ediyorum hocam
Sistem alacağım onu bekliyorum acaba bugün de ekran kartı yine indirime girer mi

Ben de çok merak ediyorum hocam
Sistem alacağım onu bekliyorum acaba bugün de ekran kartı yine indirime girer mi
ben geçen sene saat 7-8 gibi yaptıkalrında 18K ya 4060 sistem aldım ama bu sene ne zaman yaparlar bilmiyorum. arkadaşa alıcaz

Şu an her an gibi bir satıcıda neyi sepete eklersem fiyatını 1-2 k yükseltiyorlar anlayın işte 11.11 indirimleri :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben geçen sene saat 7-8 gibi yaptıkalrında 18K ya 4060 sistem aldım ama bu sene ne zaman yaparlar bilmiyorum. arkadaşa alıcaz
Akşam mı yapıyorlar

Şu an her an gibi bir satıcıda neyi sepete eklersem fiyatını 1-2 k yükseltiyorlar anlayın işte 11.11 indirimleri :)

Akşam mı yapıyorlar
hocam ben sabah saat 7 de aldım 5 dk sonra bitti indirimler

bu gece 12 de mi başlıyor 11.11 indirimleri vatanda değil genel olarak

hocam ben sabah saat 7 de aldım 5 dk sonra bitti indirimler
Neyseki sabah ders için kalkıcam hemen tüm sitelere göz atarım geriye r7 7800x3D
Kaldı bide acaba anakartı iade edip başka model mi aldam diyorum da çok makule aldım kendiminkini

Neyseki sabah ders için kalkıcam hemen tüm sitelere göz atarım geriye r7 7800x3D
Kaldı bide acaba anakartı iade edip başka model mi aldam diyorum da çok makule aldım kendiminkini
inş yetişirsiniz hocam

genel indirimler başladı zaten çoğu. 11.11 vatan için galiba

Genelde 11.11 akşamı en fazla indirim oluyor. Bazıları bu geceden de başlayabilir. Ama şunu diyim Hepsiburada üzerinden bir şey alacak varsa 11.11 akşamını beklesin bu tarz indirimde hep akşam saati gelince tüm indirimlere ek indirim yaptılar.

trt bandrol zımbırtıları ve artan ram fiyatlarından sonra çok bir indirim gelmez gibi :peeposad: :PeepoLeave:

Artık bu mevzudan ötürü sistem montajı da yapılmıyor, tavsiye sistemler artık OEM paketleri oldu. Bu gidişle herkes montaj yapmayı öğrenmek zorunda kalacak gibi görünüyor. Bence sistem alanlar yanına ucuz da olsa güzel bir tornavida seti alırlarsa iyi olur.

Genelde 11.11 akşamı en fazla indirim oluyor. Bazıları bu geceden de başlayabilir. Ama şunu diyim Hepsiburada üzerinden bir şey alacak varsa 11.11 akşamını beklesin bu tarz indirimde hep akşam saati gelince tüm indirimlere ek indirim yaptılar.
geçen sene sabah olmuştu ama bilmiyorum

Geri