thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,028
Yetkili distribitör ve üreticiyle iletişime geçin zamanında logitech mağdur edilenlere sıfır ürün gönderiyordu belki steelseries çözer sorununuzu
Doğru haklısınız ancak insan her zaman tam odağını veremiyor. Normalde türkiyede hakkınızı almanız için zırt pırt thh ye gitmeniz gerektiği için daha dikkatli oluyordum ancak ilk defa hakkımı uğraşmadan alabilir miyim diye sevinirken yine aynı şey oldu.imzaladığın şeyin şartlarını bilmen gerekiyordu üstad valla amazondan alırım ne alırsam veya gaminggen iade vs sıkıntı olmuyor ince hesapta iyi gibi
üstad valla.. ama yine de bir şey vermiş sana..Doğru haklısınız ancak insan her zaman tam odağını veremiyor. Normalde türkiyede hakkınızı almanız için zırt pırt thh ye gitmeniz gerektiği için daha dikkatli oluyordum ancak ilk defa hakkımı uğraşmadan alabilir miyim diye sevinirken yine aynı şey oldu.
Arkadaş saf işte, chatgpye iki dk kağıdı gönderip özet çıkartabilirdi artık ben öyle yapıyorum.sana verilen kağıdı okumadan imzalamışsın sıkıntı orda keşke okusaydın