dr.luciano
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,038
başta oluyordu ama şimdi sadece 1k düşüyor...Hazır sistemlere oluyor mu?
başta oluyordu ama şimdi sadece 1k düşüyor...Hazır sistemlere oluyor mu?
Mağazadan mı aldınız hocam? 5070 Trio web satışında yok.abime msi 5070 gaming trio aldım
Bende 1kda düşmüyor. Offf kaçırdık desenize.başta oluyordu ama şimdi sadece 1k düşüyor...
sürekli güncelliyorlar. tam olarak bir şey diyemiyorum...Bende 1kda düşmüyor. Offf kaçırdık desenize.
20dk kalmış zaten. Önümüzdeki zamana bakcaz bu kaçtı gibi bişi.sürekli güncelliyorlar. tam olarak bir şey diyemiyorum...
hayır webdenMağazadan mı aldınız hocam? 5070 Trio web satışında yok.
Gigaybyte gaming olan 9070 parasina verdiler saat 12 de kod çıktığı gibi gigaybyte stok birden coktuler 26.5k 9070xt süperdi bence. Senin aldığın kartta üst segment fakat yine arada 5k yakın fiyat farkı oluyorÖyle bir dünya yok dostum.
Gigaybyte gaming olan 9070 parasina verdiler saat 12 de kod çıktığı gibi gigaybyte stok birden coktuler 26.5k 9070xt süperdi bence. Senin aldığın kartta üst segment fakat yine arada 5k yakın fiyat farkı oluyor
kargoya verildi mi kral seninÖyle bir dünya yok dostum.
Evet çok güzel fiyat da 9070 XT serisinin en kötü kartı maalesef gaming oc. 27K ya pulse çok daha iyiydi.Gigaybyte gaming olan 9070 parasina verdiler saat 12 de kod çıktığı gibi gigaybyte stok birden coktuler 26.5k 9070xt süperdi bence. Senin aldığın kartta üst segment fakat yine arada 5k yakın fiyat farkı oluyor
forum bile alamadı ki hocam. ilk görenlerdendim. ben alabiliyordum fakat bana yurtdışı 5070 geleceği için almadım ama fiyati efsaneydi örnek bonus kartla 25750 gelirdi .şuanda rx7700xt kartım da yetiyorhadi ya tamda ekran kartına ihtiyacım varken kötü oldu bunu kaçırmam