Vatanndan aldımBracket, sıvı soğutmanın bir parçası ise sıvı soğutmayı aldığın yer ile iletişime geçsen daha mantıklı olmaz mı, belki uygun bir fiyata sana gönderebilirler?
Onsuz takmak imkansızmı onu alana kadarBracket, sıvı soğutmanın bir parçası ise sıvı soğutmayı aldığın yer ile iletişime geçsen daha mantıklı olmaz mı, belki uygun bir fiyata sana gönderebilirler?
İmkansız mı bilmiyorum, sıvı soğutma veya bilgisayar montajında üst düzey bir bilgim yok fakat bildiğim kadarıyla sıvı soğutmanın işlemciye düzgün temas etmesi ve güvenli bir şekilde takılması amacıyla gerekli bir parça.Vatanndan aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onsuz takmak imkansızmı onu alana kadar
Hocam vatanda varmıdır satarlarmıBracket, sıvı soğutmanın bir parçası ise sıvı soğutmayı aldığın yer ile iletişime geçsen daha mantıklı olmaz mı, belki uygun bir fiyata sana gönderebilirler?
Başka sıvı soğutma bracketi olmazmı am5İmkansız mı bilmiyorum, sıvı soğutma veya bilgisayar montajında üst düzey bir bilgim yok fakat bildiğim kadarıyla sıvı soğutmanın işlemciye düzgün temas etmesi ve güvenli bir şekilde takılması amacıyla gerekli bir parça.
Sağlam ve güvenli bir şekilde takamazsın gibime geliyor. Bence parçasını bulmadan riske atmamalısın.
Vatan ile konuşup parçayı kaybettiğini ve kendilerinde olup olmadığını, mümkünse firmadan tedarik edilip edilemeyeceğini öğrenebilirsin.Hocam vatanda varmıdır satarlarmı
Eğer uyumlu oluyorsa takabilirsin bence ama en iyisi risk almamandır. Vatan ile ya da markanın teknik servisini arayıp tedarik edilip edilemeyeceğini öğrenebilirsinHocam vatanda varmıdır satarlarmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka sıvı soğutma bracketi olmazmı am5