Neler Yeni

Vatanda aparat varmıdır

heloguys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Yahya
Merhaba arkadaşlar vatandan yeni anakart ve işlmeci aldım şuanda montajda ama eıvı soğutmanın pompasına takılan am5 bracket kayıp onlarda varmıdır veya onun yerine bir şey takarlarmı

Aquinas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Salih Kılıç
Instagram
slhklc0
Steam
https://steamcommunity.com/id/bimkasasi2/
Discord
@aquinasxdd
Bracket, sıvı soğutmanın bir parçası ise sıvı soğutmayı aldığın yer ile iletişime geçsen daha mantıklı olmaz mı, belki uygun bir fiyata sana gönderebilirler?

heloguys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Yahya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bracket, sıvı soğutmanın bir parçası ise sıvı soğutmayı aldığın yer ile iletişime geçsen daha mantıklı olmaz mı, belki uygun bir fiyata sana gönderebilirler?
Vatanndan aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onsuz takmak imkansızmı onu alana kadar

Aquinas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Salih Kılıç
Instagram
slhklc0
Steam
Discord
@aquinasxdd
Vatanndan aldım

Onsuz takmak imkansızmı onu alana kadar
İmkansız mı bilmiyorum, sıvı soğutma veya bilgisayar montajında üst düzey bir bilgim yok fakat bildiğim kadarıyla sıvı soğutmanın işlemciye düzgün temas etmesi ve güvenli bir şekilde takılması amacıyla gerekli bir parça.

Sağlam ve güvenli bir şekilde takamazsın gibime geliyor. Bence parçasını bulmadan riske atmamalısın.

heloguys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Yahya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam vatanda varmıdır satarlarmı

İmkansız mı bilmiyorum, sıvı soğutma veya bilgisayar montajında üst düzey bir bilgim yok fakat bildiğim kadarıyla sıvı soğutmanın işlemciye düzgün temas etmesi ve güvenli bir şekilde takılması amacıyla gerekli bir parça.

Sağlam ve güvenli bir şekilde takamazsın gibime geliyor. Bence parçasını bulmadan riske atmamalısın.
Başka sıvı soğutma bracketi olmazmı am5

Aquinas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Salih Kılıç
Instagram
slhklc0
Steam
Discord
@aquinasxdd
Vatan ile konuşup parçayı kaybettiğini ve kendilerinde olup olmadığını, mümkünse firmadan tedarik edilip edilemeyeceğini öğrenebilirsin.

Başka sıvı soğutma bracketi olmazmı am5
Eğer uyumlu oluyorsa takabilirsin bence ama en iyisi risk almamandır. Vatan ile ya da markanın teknik servisini arayıp tedarik edilip edilemeyeceğini öğrenebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,022
Üyeler
172,595
Son üye
hasanemrepisgin
Top Bottom