VDSL için Netspeed vs TurkNet

armadillo

80+
Reaksiyon skoru
9
Taahhüdüm 10 gün sonra bitiyor ve şu an Türk Telekom kullanıyorum. VDSL altyapım var, hızım 72Mbps gözüküyor ama gerçek hızım muhtemelen 50Mbps civarında. Yurt dışı oyunlarında (CS2, FACEIT, Rust vs.) aldığım ping değerleri benim için önemli. Netspeed'in fiyatı 350 TL civarında, TürkNet ise 500 TL civarlarında. Aradaki 150 TL'lik farkı verip TürkNet'e geçmek, oyunlardaki ping ve bağlantı stabilitesi açısından gerçekten faydalı olur mu?

yanlış öneri vermeyin direk türktelekom şirketini alsın kendi altyapısını kendisi çeksin
Saçma öneriler verip durmayın Kendi İss firmasını kurup kendi altyapısını çekemek varken Türktelekomu neden alsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taahhüdüm 10 gün sonra bitiyor ve şu an Türk Telekom kullanıyorum. VDSL altyapım var, hızım 72Mbps gözüküyor ama gerçek hızım muhtemelen 50Mbps civarında. Yurt dışı oyunlarında (CS2, FACEIT, Rust vs.) aldığım ping değerleri benim için önemli. Netspeed'in fiyatı 350 TL civarında, TürkNet ise 500 TL civarlarında. Aradaki 150 TL'lik farkı verip TürkNet'e geçmek, oyunlardaki ping ve bağlantı stabilitesi açısından gerçekten faydalı olur mu?
Altyapı iyiyse ikisinde de minimal sorun yaşarsınız.
Bu arada netspeedin ilk 3 aylık fiyatı 350 sonra 500 olması lazım Turknet ilk 3 ay 250 sonra 500 oluyor değerlendirmeyi böyle yapın.

Geri