🔥İndirim VENTO Neptune VG07F 1.457 TL

Cam kasadan geçeceğim rx6600 oyunlarda ortalama 55 60 , cyberpunk'ta 70 derece görüyor. Değer mi geçmeye toz çok büyük sorun mu?
Not: benim cam kasa olduğu için tozlanması haliyle az, 3 yıldır ilk defa temizledim temizliğe ihtiyacı bile yokmuş diyebilirim ama derece düşsün diye geçmek istiyorum.
Bu oyle değil hocam yaklasık 1 ay temizlemedim oyle tozlu bir ortamda değil odamın 2 günde bir tozunu alıyorum ona ragmen 1 ayda fanlar kalıp baglamıs ekran kartının rengi degismis gri sanıyodum ekran kartını meger siyahmıs.

Bu oyle değil hocam yaklasık 1 ay temizlemedim oyle tozlu bir ortamda değil odamın 2 günde bir tozunu alıyorum ona ragmen 1 ayda fanlar kalıp baglamıs ekran kartının rengi degismis gri sanıyodum ekran kartını meger siyahmıs.
Ben 2.5 yildir kullaniyorum bu kasayi en son 1.5 sene once islemci degistirmek icin acmistim o zaman da tozlu degildi abartilacak kadar hocam senin bulundugun ortamla alakali bence

Ben 2.5 yildir kullaniyorum bu kasayi en son 1.5 sene once islemci degistirmek icin acmistim o zaman da tozlu degildi abartilacak kadar hocam senin bulundugun ortamla alakali bence
Değil hocam 3 ayrı evde kullandım ben gündelik toz alınan yerde bile aynı ben fanları fullde kullanıyorum onunda etkisi olabilir

AKtif kullanıyorum hava alımı vs süper ama bu kadar toz alamaz bir kasa kardeşim. Temizliyorum 10 saat boyunca, 2 gun sonra yine toz doluyor filtre olmaması çok kötü. Kumanda ile birlikte geliyor evet.
Fanlar çok sesli mi ? Soğutması nasıl

eyvallah sağolasın hocam ben bi ölçülerine bakayım psunun tam ona göre alayım
Hocam yanlış anlaşılma olmasın kasanın önündeki delik kısmının ölçüsünü yazdım psu zaten standart her psu uyar gibi eğer aşırı büyük değilse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fanlar çok sesli mi ? Soğutması nasıl
Hocam kumandada iki ayar var biri sesli baya diğeri normal fan sesi gibi kulak tırmalamıyor ilk geldiğinde o modda çalışıyordu isterseniz artırabiliyorsunuz yani elinizi içine koyunca soğuk havayı hissediyorsunuz

Geri