Sepette ödeniyor bazılarındaBen 1900tllik bir droneyi kes onu ile bedavaya alsam vergisi ne kadar olur üstüne 5dolar yazdirtsam falan sorun olur mu
Satın al kısmında gözüküyorsa vardır eğer yoksa kapıda ödeniyorNasil öğrenirim
Kes onu kampanyası olduğu için daha sepete goturemiyorum kapıda olsa ne kadar olur 1900tl mi sayarlar vergi keserken ve kutunun üstüne 5dolar yazdirtsam sorun olur muSatın al kısmında gözüküyorsa vardır eğer yoksa kapıda ödeniyor
Valla şansa bağlıKes onu kampanyası olduğu için daha sepete goturemiyorum kapıda olsa ne kadar olur 1900tl mi sayarlar vergi keserken ve kutunun üstüne 5dolar yazdirtsam sorun olur mu
Ceza yer misin bilmiyorum hocam ama 5dolarlık ürüne 8tl + 0.80tl + 1dolar vergi gelir yani ortalama 16tl falan oluyor5 dolar yazdirtsam ne kadar vergi gelir ayrıca ürünü açıp inceleseler yalan olduğunu falan anlayıp ceza falan yer miyim
Evet doğrudur ancak yurt dışı alışverişte Bilgi verecek kadar bilgili değilim. Daha önce çok alışveriş yaptım ancak yeni dönemdeki vergi sistemini bilmiyorum.@Mehmet hocam alışveriş konusunda bilgiliymissiniz sanırım bu konu hakkında bilginiz var mı