fatihdrk66
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 236
Harbi yaa sabahtan beri bekliyorumYA HADİ GİRDİK YENİ YILA VERSENİZE YA
Harbi yaa sabahtan beri bekliyorumYA HADİ GİRDİK YENİ YILA VERSENİZE YA
Umarımyarın düzelir gibime geliyo
Knk daha kod mod yok ortadaNasıl alıyoruz kodu
Sen ciddi misinXbox yetkilisi ile görüştüm, Kodlar Mısır, Iran, Irak Katar, Suudi Arabistan, Suriye gibi MENA bölgesi için oluşturulmuş ancak "Karışıklık" sebebiyle bizi de MENA bölgesi sanmışlarYeni kod vereceklerdir ancak Yüksek olasılıkla Xbox Yeni yılda Türkiyeyi MENA bölgesine katabilir fiyatlandırma sebebiyle. ikinci bir steam vakası gibi olabilir kısacası, XBOX'dan alacağınızı şimdiden alın.
Bu sorunun Türkiyeyi biz mena bölgesi sandık tüh değilmiş, şeklinde olduğunu sanmıyorum sonuçta bir protokolleri var mutlaka bir yerlerde türkiye için MENA bölgesi olduğu veya olacağı yazıyordur. Ancak Net bir açıklama alamadım sadece türkiyeyi mena bölgesi sandıklarından karışıklık olduğunu söyledi.Sen ciddi misin
AnladımBu sorunun Türkiyeyi biz mena bölgesi sandık tüh değilmiş, şeklinde olduğunu sanmıyorum sonuçta bir protokolleri var mutlaka bir yerlerde türkiye için MENA bölgesi olduğu veya olacağı yazıyordur. Ancak Net bir açıklama alamadım sadece türkiyeyi mena bölgesi sandıklarından karışıklık olduğunu söyledi.
Yani şimdi iran vpn ine bağlanarak alabilirmiyiz koduXbox yetkilisi ile görüştüm, Kodlar Mısır, Iran, Irak Katar, Suudi Arabistan, Suriye gibi MENA bölgesi için oluşturulmuş ancak "Karışıklık" sebebiyle bizi de MENA bölgesi sanmışlarYeni kod vereceklerdir ancak Yüksek olasılıkla Xbox Yeni yılda Türkiyeyi MENA bölgesine katabilir fiyatlandırma sebebiyle. ikinci bir steam vakası gibi olabilir kısacası, XBOX'dan alacağınızı şimdiden alın.
Diğer ülkelerin mesajlarını okudum onlarda aynı ülke hatasını alıyorlarmış. MENA bölgesi vb. sanmıyorum.Bu sorunun Türkiyeyi biz mena bölgesi sandık tüh değilmiş, şeklinde olduğunu sanmıyorum sonuçta bir protokolleri var mutlaka bir yerlerde türkiye için MENA bölgesi olduğu veya olacağı yazıyordur. Ancak Net bir açıklama alamadım sadece türkiyeyi mena bölgesi sandıklarından karışıklık olduğunu söyledi.
Bilgim yok, Hesabın açıldığı yer de önemli olabilir.Yani şimdi iran vpn ine bağlanarak alabilirmiyiz kodu