Neler Yeni

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Baran
yarın düzelir gibime geliyo

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,395
İsim
Kürşat
Nasıl alıyoruz kodu

Strangersupuk

80+ Bronze
Xbox yetkilisi ile görüştüm, Kodlar Mısır, Iran, Irak Katar, Suudi Arabistan, Suriye gibi MENA bölgesi için oluşturulmuş ancak "Karışıklık" sebebiyle bizi de MENA bölgesi sanmışlar :) Yeni kod vereceklerdir ancak Yüksek olasılıkla Xbox Yeni yılda Türkiyeyi MENA bölgesine katabilir fiyatlandırma sebebiyle. ikinci bir steam vakası gibi olabilir kısacası, XBOX'dan alacağınızı şimdiden alın.

fatihdrk66

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Fatih Durak
Xbox yetkilisi ile görüştüm, Kodlar Mısır, Iran, Irak Katar, Suudi Arabistan, Suriye gibi MENA bölgesi için oluşturulmuş ancak "Karışıklık" sebebiyle bizi de MENA bölgesi sanmışlar :) Yeni kod vereceklerdir ancak Yüksek olasılıkla Xbox Yeni yılda Türkiyeyi MENA bölgesine katabilir fiyatlandırma sebebiyle. ikinci bir steam vakası gibi olabilir kısacası, XBOX'dan alacağınızı şimdiden alın.
Sen ciddi misin

Strangersupuk

80+ Bronze
Sen ciddi misin
Bu sorunun Türkiyeyi biz mena bölgesi sandık tüh değilmiş, şeklinde olduğunu sanmıyorum sonuçta bir protokolleri var mutlaka bir yerlerde türkiye için MENA bölgesi olduğu veya olacağı yazıyordur. Ancak Net bir açıklama alamadım sadece türkiyeyi mena bölgesi sandıklarından karışıklık olduğunu söyledi.

fatihdrk66

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Fatih Durak
Bu sorunun Türkiyeyi biz mena bölgesi sandık tüh değilmiş, şeklinde olduğunu sanmıyorum sonuçta bir protokolleri var mutlaka bir yerlerde türkiye için MENA bölgesi olduğu veya olacağı yazıyordur. Ancak Net bir açıklama alamadım sadece türkiyeyi mena bölgesi sandıklarından karışıklık olduğunu söyledi.
Anladım

NZXT

80+ Bronze
Yani şimdi iran vpn ine bağlanarak alabilirmiyiz kodu

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Beguile
Diğer ülkelerin mesajlarını okudum onlarda aynı ülke hatasını alıyorlarmış. MENA bölgesi vb. sanmıyorum.

JSezar

80+ Silver
Türkiyeyi mena bölgesinde sanmak gibi bir yanlışlık yapacaklar bir de her yerden paylaşım yapacaklar. Çok mantıklı gelmedi.

Top Bottom