Vga hdmi dönüştürücü rx 570

SoAp9035

80+
Reaksiyon skoru
93
Yeni bir sistem alıcam monitörümde sadece vga girişi var rx 570 ekran kartında vga girişi yok ben dönüştürücü ile ekran kartına bağlasam herhangi bir sorun olur mu?

dönüştürücüler sıkıntılı oluyor genelde.
Bence kullanmayın.

Çift Ekran Dönüştürücü İle Kullanıyorum Bir Problem Yaşamadım.
dönüştürücüler sıkıntılı oluyor genelde.
Bence kullanmayın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

VGA to HDMI ve VGA to DPI Kullanıyorum.

Çift Ekran Dönüştürücü İle Kullanıyorum Bir Problem Yaşamadım.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

VGA to HDMI ve VGA to DPI Kullanıyorum.
sende sıkıntı çıkarmadı diye başkasında çıkartmayacak diye bir şey yok. bende sıkıntı yaşamadım ama %50 ihtimal ile elinde patlıyor dönüştürücü.

sende sıkıntı çıkarmadı diye başkasında çıkartmayacak diye bir şey yok. bende sıkıntı yaşamadım ama %50 ihtimal ile elinde patlıyor dönüştürücü.
Marka Olarak Dark Kullanırsa Sanmıyorum Yaşayacağını Kullanabilir Ancak Kesin Yaşamayacak Diye Bir Şey Yok Haklısın En Kısa Zamanda Monitör Değişmesi Gerekli.

Başka monitör alma şansım yok şuan da ileride alıcam sadece kısa bi süreliğine kullanıcağım çözünürlük düşme ekran bulanıklığı vs olur mu

Başka monitör alma şansım yok şuan da ileride alıcam sadece kısa bi süreliğine kullanıcağım çözünürlük düşme ekran bulanıklığı vs olur mu
Bunu Yaşayan Varsa Söylesin Bence Ben Daha Yaşamadım.

vga bu. vga'daki görüntü HDMİ veya Displayporttaki gibi olmaz.
vga 80lerin sonlarında çıktı diye biliyorum yada 90ların başında.

Vga to hdmı aktif dönüştürücü al diğer arkadaşların söylediği gibi %50 çalışma ihtimali var, ben internetten aldım ilki çalışmadı geri gönderip değişim istedim ve gelen çalıştı , satıcı puanına bak ve al ama görüntü kalitesi bir tık düşüyor.

Geri