Zaten o bütçede loq var oda kendini kitliyor 45 e oyunda.Marka limiti yok en azından. Victus'un da sanırım bazı modellerinde marka yani EC limit yok. @Ruffian
Zaten o bütçede loq var oda kendini kitliyor 45 e oyunda.Marka limiti yok en azından. Victus'un da sanırım bazı modellerinde marka yani EC limit yok. @Ruffian
Bak ama onlar ısıdan veya oyundan limitler yer veyahut Gpu'nun fazla wat çekmesinden. Çoğu laptop Gpu 80 dereceye vardığında zaten Gpu'ya hafif limit koyuyor işlemciler tabii ki limitleyecek ama ben marka limiti diyorum marka. Adam 60W'ı geçemiyor tamam performansı alabiliyor olabilir ama bu bu yüzden savunulamaz. Acer sıvı metal koyuyor bizim HP efendi 60W limiti.Zaten o bütçede loq var oda kendini kitliyor 45 e oyunda.
Bende HP fiyatları internette neden kazık diyordum (!)harbimi kal ya gel sana HP Victus satim (!)
Bak ama onlar ısıdan veya oyundan limitler yer veyahut Gpu'nun fazla wat çekmesinden. Çoğu laptop Gpu 80 dereceye vardığında zaten Gpu'ya hafif limit koyuyor işlemciler tabii ki limitleyecek ama ben marka limiti diyorum marka. Adam 60W'ı geçemiyor tamam performansı alabiliyor olabilir ama bu bu yüzden savunulamaz. Acer sıvı metal koyuyor bizim HP efendi 60W limiti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende HP fiyatları internette neden kazık diyordum (!)
Acerda kıyaslamiyorum , loq ile kiyasliyorum.Bak ama onlar ısıdan veya oyundan limitler yer veyahut Gpu'nun fazla wat çekmesinden. Çoğu laptop Gpu 80 dereceye vardığında zaten Gpu'ya hafif limit koyuyor işlemciler tabii ki limitleyecek ama ben marka limiti diyorum marka. Adam 60W'ı geçemiyor tamam performansı alabiliyor olabilir ama bu bu yüzden savunulamaz. Acer sıvı metal koyuyor bizim HP efendi 60W limiti.
Bende HP fiyatları internette neden kazık diyordum (!)
LOQ'ta 60W EC yani marka limiti dediğimiz limiti yok dostum o dediğim başka bir limit senin 45W. O laptop renderda 100W'ı vurur.Acerda kıyaslamiyorum , loq ile kiyasliyorum.
Limitlerini
Render öyle hocam ben renderda bahsetmiyorum. Oyunda victusla aynı mı çekiyor aynı çekiyor bu kadar basit. İster ec ister o bu. Oyuncu adam için limit varmı var. Ama renderda da sıkıntı çıkarmayadi bu evden dolayı iyiydi bu beni etkilemiyor ama render için alan kişilerde var bu cihazı.LOQ'ta 60W EC yani marka limiti dediğimiz limiti yok dostum o dediğim başka bir limit senin 45W. O laptop renderda 100W'ı vurur.
Attım ya konuya nitro 16yıulan koca konuda bi tane mi acer sahibi yok bu kadar acer öven var ama alan mi yok anlamadım. OCCt power testi bekliyoruz merakları giderin ona göre pc alacak millet
Alınır hocam o bütçede en mantıklısı daha sorunla karşılaşan olmadı.Hocam bi sorum olacak yazılanları okudum acer övülüyordu hep bütçeme göre bi Acer bakayım dedim sizce bu alınır mı? ya da önereceğiniz bi model var mı?