mizah yapıyoruz hocamHocam yanlış anlamayın da gram seyinde olmazsiniz gerçekleri acikadiniz diye hayla victus almaya devam etcek millet.
hocam alanlar ankete victus alınıra basıyor zaten millet kendi malını savunuyor.Bu konuyu görenlerin yarısı bile victus alamya devam eder
Anladım zaten hocam, bende bizim enayileri eleştirdim zatenmizah yapıyoruz hocam
Kararsızların oyu var hocam bir de, Türkiye seçimlerinin kaderi gibi resmen.mizah yapıyoruz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam alanlar ankete victus alınıra basıyor zaten millet kendi malını savunuyor.
Bu şey gibi biraz, Casper G770 alınır mı diye anket aç, alınmaz çıkar ama yarısı kullanmıştır Casper'ı daha önce.Bu konuyu görenlerin yarısı bile victus alamya devam eder
Çıkardığımız değil, çıkardığın özet.54 sayfadan çıkaracağımız özet: renderla işin yoksa ve fiyat farkı var ise 3k vs. loq yerine tercihe edilebilir (bana göre) fiyat farkı 3k dan az ise loq bütçe artıyor ise nitro 16
Bir yanlış mı var hocam , bana göre böyle.Çıkardığımız değil, çıkardığın özet.
direkt test var ama bu 2022 nitro olması lazım 2023 ünde dereceler daha az Nitro 16 ile benzeştiği için.Acer sahibi arkadaşlar OCCT den power testi seçip 1. dk sonrasi ekran görüntüsü atabilirmi. Laptop alacaklara rehber olur watt değerleri.
bu degil hocam Occt power testi hem işlemci hem gpu %100 yük alırkendirekt test var ama bu 2022 nitro olması lazım 2023 ünde dereceler daha az Nitro 16 ile benzeştiği için.