Senerr
80+ Bronze
Herkes böyle düşünmek zorunda değil.render için msi lar daha iyi olur ama bence render için direkt laptop almayın
Herkes böyle düşünmek zorunda değil.render için msi lar daha iyi olur ama bence render için direkt laptop almayın
Bu ülkede internet tek el olamaz asla.onlara yazık sağlam kazık vatanda 42 bin liraya Nitro 16 vardı RTX 4070 li gene Ryzen 9 du sanırım.
Bu işte müşteriye göre değişir adam gpu ağırlıklı oyun oynayacaksa ve renderla işi yoksa ne yapacak işlemciyi. Parametresi çok saygı duymak lazım.şöyle bir şey daha var hadi orda ucuz ama bu bilgisayar orada satılan HP dende ucuz en mantıklısı bu 2 bilgisayar limit dolu bilgisayara ben para vermem eğer ki bana bunu bu fiyatlara satıyorsan performansımıda vereceksin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
takip ederseniz zaten uygun ürün her türlü yakalarsınız benim attıklarım en uygunları internet daha kolay açıp bakabilirsiniz ama mağzaları kontrol etmek daha zor çünkü gidip bakacaksınız birde mağaza uzak yerde ise daha zor.O işler öyle sandığın gibi değil. Etiket fiyatı bu mağazalarda bazen gecikiyor veya indirim oluyor internet fiyatına yakın Asus TUF A15 alan arkadaşım var RTX 4060 ddr5 Teknosa'dan aşırı uyguna almış oldu ve şu an 40K falandır. Adam takip etmiş almış ve zaten son stokmuş. Ha kazıklanan da çok çünkü velisi ile almak zorunda kalıyor ama bu tür mağazalarda zaten senin bağımlı müşterin olmanı ister ve takip etmeni isterler.
hocam ekran kartı yönündende victus şuan kazık hocam boşuna dil dökmeyin victusun fiyatları ortada internetten alacak olan biri A15 Nitro den şaşmasın hem parasının hakkını veriyor hem ucuz alacağın ürüne göre gidipte 60 bin liralık ürüne 65 watt limit koymazlar.Bu ülkede internet tek el olamaz asla.
Bu işte müşteriye göre değişir adam gpu ağırlıklı oyun oynayacaksa ve renderla işi yoksa ne yapacak işlemciyi. Parametresi çok saygı duymak lazım.
Mağazalara yakın olan şanslı azınlıklar var işte. Nasıl son stoğa denk gelip etiket fiyatı değişmeden alabilir yani öyle bir şey yapmış ki internet fiyatına denk getirmiş bizde Casper aldık yoksa kazık plus geliyordu bana da. Adamdan 1 2 hafta sonra gittim Casper harici 4060 laptop yoktu onu geçtim hepsi Casper'dan pahalıydı ve 4050 falandı ya da 3060.takip ederseniz zaten uygun ürün her türlü yakalarsınız benim attıklarım en uygunları internet daha kolay açıp bakabilirsiniz ama mağzaları kontrol etmek daha zor çünkü gidip bakacaksınız birde mağaza uzak yerde ise daha zor.
hocam uzun lafın kısası şu durumlarda Victus gibi modeller alınmaz çünkü rakiplerini görüyorsunuz.Mağazalara yakın olan şanslı azınlıklar var işte. Nasıl son stoğa denk gelip etiket fiyatı değişmeden alabilir yani öyle bir şey yapmış ki internet fiyatına denk getirmiş bizde Casper aldık yoksa kazık plus geliyordu bana da. Adamdan 1 2 hafta sonra gittim Casper harici 4060 laptop yoktu onu geçtim hepsi Casper'dan pahalıydı ve 4050 falandı ya da 3060.
İnternetten Victus alınmaz da mağazalarda ne yapsalar mubah. Öyle kazık yer.hocam uzun lafın kısası şu durumlarda Victus gibi modeller alınmaz çünkü rakiplerini görüyorsunuz.
İşin komik tarafı Casper HP'den daha pahalı Teknosa'da en son gittiğimde.hocam uzun lafın kısası şu durumlarda Victus gibi modeller alınmaz çünkü rakiplerini görüyorsunuz.
İnternetten alınmaz bak fırsat olmadığı sürece şu an veya fiyatlar aniden değişmediği sürece sonuçta enflasyon ülkesindeyiz ama mağazalarda ne olsa mubah diyorum ve mağazalardan alanda çok var.hocam ben paramın karşılığını istediğim için mağzada olsun internette olsun Victus almam çok ucuz olmadığı sürece.
Şuan da bu ürünler çok uygun bu fiyata en alınabilir modeller bunlar ben mağzaya gidiyorum ürün yok doğru dürüst victus dolu 30 bin liradan aşşa değiller birde RTX 4050.İnternetten alınmaz bak fırsat olmadığı sürece şu an veya fiyatlar aniden değişmediği sürece sonuçta enflasyon ülkesindeyiz ama mağazalarda ne olsa mubah diyorum ve mağazalardan alanda çok var.
Casper'ın ürünü fazla bu arada. Kalite yok ama. Aldığım laptopu gömüyorum sayende. Hem olması gereken fiyatta al hemde göm hadi şimdi.internettede öyle ayakta çeviriyolar milleti casperin çok da umrunda değil zaten adamların kaç tane ürünü var.